Пътник е Борисов! Но ще има ли такава държава и такъв народ е въпросът?

Пътник е Борисов! Но ще има ли такава държава и такъв народ е въпросът, който да го изпрати?


На седемте осмият предизвика Борисов, Слави Трифонов на седемте осмият нарече открито Борисов, че лъже. Та той не знае къде се намира, бе Слави! Обградени с дезинформатори, облъчен от илюминатори чака всеки миг команда, но когато бордовият му компютър не може да обработи сложната за него информация става една счупена машинация. Борисов преди време ти каза „направи си партия да видиш какво е“. Бойко Борисов постоянно е в обяснителен режим даже почна брифингите почти всеки ден да са с негово участие.

Този лъжльо няма ли ПИАРИ, няма ли Такива, които да се грижат за неговата визия пред обществото и пред света бре? Та някой да му каже да захвърли жълтите фланелки и спортните шорти, да остави на мира трактористите и фадромистите и да се скрие, че има една поговорка „дай на глупака едно въже и онзи ще върти, ще суче и ще намери начин да се самоубеси“ та и той колкото повече говори толкова повече се излага, но той срама няма, кален е типът като толкова журналисти и журналистки го следват, че и те едни журналисти – още не се е качила в джипа и вече му сваля ципа дето се пееше.

Така е, ние можем да си бърборим като мисирки, щото не носим отговорност голяма, ние не излагаме страната от нас не се влияе икономика и борса от нищо особено, не зависи, но виж премиерът трябва да си тежи на мястото – да бъде авторитетен, лидер и думата му на две да не става, а наш Бойко като каже нещо след час е на две, след два е на още четири и така си мени настроенията, че не можеш да го хванеш кой кога му натиска копчето.

Efekt 2

Не се хаби Слави, че си го хванал в поредната лъжа, че след две седмици адът щял да дойде у нас, след някой друг месец адът ще дойде при него – най-вероятно когато се събуди извън властта, когато ги няма ласкателите и мазниците около него, когато изтрезняването започне, когато вместо покани за събития започне да получава призовки от прокуратурата, а там при Темида лъжите имат други измерения.
Да прав си Слави, че в нормалните държави политиците носят отговорност за държанието си, за поведението си, думите си и за моралът и етиката, но такива неща да търсиш в премиерът на „няма такава държава“ е някак си странно! Хората виждат, хората знаят и хората лъжата ще накажат, ако има все още такава държава и такъв народ!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.