+18 Разврат в църквата! ВИДЕО (Господари на ефира)

Господари на ефира представят второ видео на

След като в понеделник чухте и видяхте уникалната изповед на един млад човек, който сам реши да разкрие едни от най-деликатните моменти на живота си, днес вече сме свидетели на продължението на скандалния материал на “Господари на ефира”.

Всички тези твърдения бяха подплатени с видеоматериал, който бе заснет от самия млад човек. Ако не вярвате на ушите си, тогава можете сами да видите материала, съобщиха Gospodari.com.

Йеромонахът – гей Кирил е бил доста дълго време любовник на бившия вече игумен на Троянския манастир. твърдят достоверни източници от църковните среди, цитирани от „Телеграф”.

Efekt 2

Кирил пристига в манастира преди доста години, като тогава е бил протеже на бившият вече игумен дядо Теодосий. Двамата се познавали от преди, когато Кирил следвал богословие. След като идва в  църквата, той доста бързо се издига до  йеромонах и заместник- игумен, въпреки че бил изключително млад и нямал никакъв опит.

След 2010 година, когато гръмна скандала с дядо Теодосий, който изгонил инвалиди от манастира, Кирил бил отстранен от поста на игумен и на негово място бил назначен Григорий. Самият Кирил сам признава пред камерата на “Господари на ефира”, че от шестима духовници, четирима са п*дали. Игуменът обаче не е бил сред тях, пораи факта, че го ударил диабет, съобщи скандалния йеромонах.

Според информацията,  игуменът Григорий от доста месеци се опитвал да намери нещо, за което да се захване и повод за да бъде отстранен Кирил, тъй като е ставал свидетел не един път на посещения от мъже-любовници в килията му.

Сега, след като всички неща станали токова скандални, от Светия синод са поръчали на игумена да се провери достоверността на цялата тази ситуация и да се предложат мерки срещу скандалния монах. Ако нещата загрубеят още повече, може дори да се стигне до  отлъчване от църквата ,твърдят запознати с църковните дела.

Снимка: Youtube

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator