Раздор в Бардака

Раздор в Бардака


Има ли раздор в бардака, скараха ли се политическите духовни ку*ви?

Волен и Симеонов демонстрираха нищоправене две години, но са на баницата на бакшишите от кабарето в Бардака !
Театралната постановка в бардака е заради Бойко Борисов !

Ако така наречените патриоти се явяват заедно с ГЕРБ и съберат по-малко гласове от кака Кори и компания тогава каката червена ще рече „това е вот на недоверие срещу правителството“ и ще се отиде на предсрочни избори !

Efekt 2

И така в Бардака всички работят за раздор, а иначе всичко е точно ! Раздвоението на политическото съзнание по някои теми си е вид политическа шизофрения и повярвайте ни дали ще вкарат един, двама или трима Евродепутати за тези три партии няма значение, дали е голямата далавера за ПП ку*рви – трима с по 12- 15 хиляди евро !

И така кой печели от скандала в Бардака освен Бойко?
И така светна ли ви лампичката или Шушанките на Бойко?

Духовни ку*рви и пед@ли се прегърнали в Бардака да спасят този дето ги клати, но какви бакшиши само има даде ег@ти !

И докато комунягите извадиха заради Станишев тоягите и Корнелия си отмъщава, а Сергей партията им разваля, печели кой кажете – от сараите момчето !
И така време ли е да изхвърлим боклука и да изчистим къщичката наша, защото нов бардак със стари ку*ви не се прави!

Ако народът го направи, страданието ще си заслужава !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.