РеВизия за България

РеВизия за България


РеВизия за България. Освен визия трябва и ревизия!
Ревизия на последните десет години – геноцид и изтребление!
Ревизия на цялото престъпно управление на ГЕРБ и техните коалиционни партньори!
Говори се за новата визия на България и това е добре!

Без визия за проблемите няма как да говорим за решенията им!

До тук добре, но как кокала ще пуснат от паралелната държава, как мафията доброволно ще се откаже от парата, с която се захранва цялата престъпна схема – мафия, политици и мафия като скачени съдове са те!
И когато се говори за избори и оставки правителството и мафията реагират еднакво агресивно, защото властта поражда само власт, а власт в България означава пари, много пари! И така, имаме ясна визия, но трябва ревизия – къде са отишли парите от Европа, как са похарчени и кой се е облагодетелствал от това? Време е да им потърсим сметка !
Майки уморени протестират !

Efekt 2

Държавата се тресе от скандали за корупция и престъпен сговор за които не кои да е вицепремиери се оправдават от националният ефир безспир !
Не само визия трябва, а ревизия на целият престъпен преход и защо нацията ни измира в бедност и нищета, защо няма здрави хора, а системата не спира да ни убива? Отрицателен прираст – това е днешната визия, а виновни няма !
И така докато си играят на политики и кой бил крал и на кой му се краде народът умира, а с него и България!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.