Реч омайна, сладка даже за Борисов сладострастна

Реч омайна, сладка даже за Борисов сладострастна

Реч омайна, сладка даже за Борисов сладострастна
Аз не познавам езикът на омразата, познавам езикът на любовта !

Любовта е висша форма на общуване посредством жестове и пози като може да се стигне до момента на ТОЗИ, в който кмета на Симитли е обгрижил премиерът ни !
Така от Главна Дирекция Орална и Бисексуална Политика на кратко ГДБОП са започнали да арестуват всички, които говорят с езика на НЕлюбовта срещу Ашладисаният ни Премиер преминал под дъгата и очаква да го хвалят Той горката !

И така аз не мразя премиера, а напротив обичам го с цялата си извратеност като лош материал, често го споменавам !

Efekt 2

Като социално слаб винаги съм го поздравявал дълбоко и искрено !
Като не мога да си платя тока навреме му изпращам СМС на ум с текст, който не мога да изрека, но най-често започва с „Да ти еб*…. …… …… …… ….раз“! Когато съм в аптеката и гледам бедни и болни стари хора не съм пропускал да му пожелая и той да изпадне до това силно и страстно положение като да се лишава от всичко заради едните хапчета !

Толкова много го обичам Ви казвам, че ми иде така страстно да го прегърна и дето се казва да го изцафърцам после се сещам, че вече арестуват от ГДБОП за такива сцени на страст, перифразират ги като сцени на насилие и че не били подходящи за малки деца !

Цяла България го обича, всичко е цветя и рози и всеки се надява да срещне нощем Сретен Йосич този !
Арестуват за езика на омразата и провокация към насилие и дори война вече в тази страна ! Но за никой не казва нищо за любовта !
Честно да Ви кажа не мога да спра да го обичам нашият премиер и целият му кабинет, което се римува с минет !
Така в тази рима ставаме двама, трима, четирима ставаме стотици хиляди милиони и народа след толкова любов – еб@не се пробужда !

Родна реч, омайна, сладка тя навред ехти оставка , оставка !
Или се*са продължава, или ще имаме държава, народ и всички до един да казваме „България над всичко“ или един бай хой ще бъде над всички !
Време е народната любов да еволюира в нещо друго и да ги еб*еме вече тия !
И така в тази порнографска ширина да изградим пак България една на три морета, а не да ни управлява един бай хой и три дупета!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.