Румен Радев! Светлината в тунела бавно загасва!

Румен Радев! Светлината в тунела бавно загасва!


Румен Радев! Светлината в тунела бавно загасва!

Румен Радев! Скандалът предстои!
Харманли или кой духна светлината – свеща в тунела на Румен Радев?
Какво виждаме в епохата на Борисов 3?
Ченгетата в сектора за скандали, постановки и фалшиви новини и интриги са по-добри! Злото еволюира и се вижда във всеки скандал срещу опозицията! Опорни точки се прилагат и фокусът на внимание на обществото е абсолютно контролиран !
И така има ПТП, но дали е случайно, или не, това е в зоната на конспирацията !
Какво се случва, кой си играе с президентът или с неговият ум?
Как се подразбира това, никой не може да каже, но има десетки гледни точки !
Като например “бъди послушен, че може да се случи нещо на твойте родители”!
Знаем как в БСП имаше инциденти с таксита, нали какъв е психологическият момент на хората на високите етажи в опозицията!
Кой прокрадва съмнения и притеснения в технте умове?
Да се върнем на ПТП инцидента!

Водачът на електрическата количка не се движи във външната лента както би трябвало сякаш бърза да се блъсне в автомобила!
Това е нарушение на правилника за движението, нали ?
Шофьорът на атомобила е ударен странично и не очаква, не реагира или не имал възможнст да реагира, но няма и опит за избягване на сблъска, а дали е въпрос на реакция или липса на такава ето тук ще се повдигне в следващите дни голяма полемика в медиите само и само да не се спира да се говори за инцидента ! ГЕРБ ще заговорят “трябва ли да се отнемат книжките на по-възрастните хора?, Трябва ли водачите след като навършат опредеена възраст да им се отнема правоспособността за шофиране?” Акцентите ще са световните тенденции ! Акцентите ще са, че възрастните водачи имат забавени рефлексни функции и са заплаха не само за тях самите, а и за околните ! Страхотна тема за дъвчене по медиите като всеки във всяко студио ще изтъква примерът с бащата на президента !
Ок, така и да не е така общественат нагласа ще признае фактите, че хората в напреднал възраст имат проблем с рефлексите породени от болести или старост, породени от десетки медицински обяснения !
Но катастрофата в Харманли няма да спре да се дъвче и така доверието в президента ще гасне малко по-малко ! Ще гасне както свещицата в неговият тунел !

Efekt 2

Има нарушения, които найстина е недопостимо да се случват като това да се появи на инцидентът бившият кмет !
Защо не е отразен инцидента в бюлетина на МВР !
И така за бюлетина на МВР си отговаря МВР и всички знаем, че няма как да се прикрие инцидента ! Как веднага беше публикувано видеото от катастрофата !
Колко видеа не бяха публикувани досега за стотици престъпления извършени от хора на ГЕРБ и ДПС, а?
Ок, бившият кмет е искал да се подмаже и е отишъл на инцидента да види всичко наред ли е и тогава започва машината по конспирациите да работи !

Имало политически натиск !
Нима на място като отиде едно политическо назначение на МВР – самият министър не е политическ натиск?
Днес 03.09.2018г. ние от blife.eu предупреждаваме, че започне ли национална полемика “за или против да се отнемат документите за правоуправление на възрастните хора” бъдете сигурни, че това е едно огромно преставление, което ще се играе в студията на всички телевизии, че в парламента да променили закона и във всички медии !
И всичко това ще се раздува до небесата като не се спира да се споменава името Румен Радев!
Ето как мухата се превръща в слон!
Теория на конспирацията ли, ако бяха пуснали една глоба от 50 лв. на бащата на Румен Радев нямаше да го има този огромен сценарии ! ГЕРБ яко ще ви маниполират докато се стопи свеща в ръцете на тунела на президента !
Докато се стопи доверието в него!

Някой задава ли си въпросът какво тежко бреме носят тези, които се опълчиха на паралелнат държава? Там начините на комуникация са други, там близките им са подложени на заплаха и стрес !
В крайна сметка и политиците имат семейства и те са синове и дъщери, и те са родители и нищо човешко не им чуждо!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.