Седмица с Батката

Седмица с Батката


Първо Скандалина Георгиева показа, че е не сме васална страна, а Мултивасална, та и в този ред на мисли Този дето и пише нотите – Бойко тъпото вече не e тъпoто, a той е мултитъпото !

Та някога всички бандити искаха да стават мутри, а днес е друго – всички мутри искат да стават батки !

Само дето батката знае фатката как да набара патката. Е щом патката е от Симитли карай не се брой !
До третият път не се става педер@ст, но пък топлата вода всичко отмива, а само срамът остава, ама тук при него срам по рождение няма и така тази новина леко-полеко си отшумя и ще видим педемиер@ догодина на ГЕЙ ПАРАДА в ново амплуа !

Efekt 2

Тихомълком се замълча, че и в Черно море газ няма, а САЩисан остана премиера и сега има газов хъб без газ ни Руска, ни Родна та за какво са им тръбите на ГЕРБ горките!

Иначе в София и Харманли се надигат кралимарковци да се защитят от крадливиМароканковци!

В първият учебен ден Кунева с пожелания към децата: – Деца, трябва да знаете, че който изкарва петици и шестици ще отиде в рая, а който изкарва двойки и тройки ще отиде в ада. Мигранчето Абдулах вдига ръка:
– Госпожо, никой ли няма да завърши жив това училище? Така образно казано Образователната система форсира нова схема да прибутаме закон един за Антитерористи и всякакви Антихристи !

В София от Здравното министерство съобщиха, че има епидемия на СПУН в страната, а от здравната каса казаха, че лечението на СПУН (Синдром на Придобита Умствена Недостатъчност) няма да минава по клинична пътека !

Бойко Борисов благодари и на Аграрният министър, че и тази година няма да имунизират овцете болни от СПУН и така ГЕРБ ще разчита на твърдият си електорат !
Така пък от левият сектор обвиниха Борисов, че имитира Тато като модел на поведение !

Бойко им отговори, че той няма да открива завод за полупроводници и за цели проводници подигравателно !
А те му отговориха, че Тато не се прегръщаше и не се целуваше с Турци !
Та Батката заговори, че 1300 години не се продала България и сега няма да я продадем и така предаде един урок по История на целият Български Народ ! Забрави да сподели обаче Коренът на този народ от преди 1300 години !
Че БолгАрии било Божи Народ…
Бол(г) означава Бели, а Ари(и) означава Войни… Тъй, че Българите сме Белите Войни…
Или умишлено премълча този факт щото е поел ангажимент да напълни страната с чер*и войни, не че ако излезете в центъра на населеното си място където и да се намира в БолгаАрия ще видите не много бели хора, а повечето са бляк Ром.

Заради комитетът от Хелсинг се налага да използваме епитети като Ром, а не циганин !
Иначе един Руснак ги набъзика, че ще си купят България ако решат и в тоз миг Батката получи обаждане от Ердоган с въпроса „вярно ли е, че продаваш моят Булгаристан“ ?
Борисов вдигна аташета от външно министерство да проучат как седят нещата !
Според източници от чужбина Лавров и Кери почерпиха с водка и пица нашето аташе.

Въпросът е на колко парчета е била нарязана пицата наречена България ?
Истината е, че Борисов се е зарадвал на думите на Руснака, защото те отдавна търсели инвеститори с Цветанов и в Китай, и в Арабският свят, само че не им вързвало !
И все пак според икономическото разузнаване на Кремъл България първо е била предадена после продадена и сега била на концесия дадена, а материала го подарявали ама пак нямало инвестиционен интерес !

В крайна сметка новината е, че КОЙ и БАТКА стават собственици на АЕЦ „Белене“ !
По форумите хората говорят, че отдавна двамата са били за Белене, ама нямали точно това предвид!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.