Секс на екс – плюсове на еднодневните връзки

„Убиец” на секс – кой ли е той?

Бързият секс е един вид адреналин, черешката на тортата или онзи десерт, без който много жени не могат да си представят живота. Това не е сексуална храна за насищане, но пък си е отлична хапка, за да разнообразим менюто си. 

Едно набързо винаги действа като стимул, който да ни повдигне настроението, да ни събуди или просто да вдигнем адреналина на макс. Не е изключен и факта, че често двойките са започнали връзката си именно със секс на екс на доста нестандартни и дори странни за други места.

Efekt 2

При бързия секс ние не мислим, не планираме нещата, ние подхождаме просто под съвсем друг ъгъл, забравяме за баналната схема и се отдаваме на истинския сексуален десерт. При тези “връзки” ние не се страхуваме да експериментираме и да опитваме нови и нови неща, откривайки какво наистина ни харесва, докато с партньора ни ние често се срамуваме да кажем, какви са нашите сексуални фантазии.

Друг плюс на секса на екс е, че така ние мислим само за сексуалната наслада и не се разсейваме. Започвайки да масажираме партньора си, целувайки гръбчето на жената до нас…. ние просто рискуваме в един момент да се разсеем и да започнем да мислим за съвсем други неща – филм, среща и т.н. При бързия секс няма значение къде ще се отдадете на човека до вас – в асансьора, в парка, в клуба… важното е да ви е готино и да се насладите на максимум на тази бърза и страстна авантюра!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator