Системата, която ни убива се променя!

Системата, която ни убива се променя!


Мая Манолова и Майките, Слави и всички, които показаха, че „системата ни убива“ и днес се изправят пак срещу системата, която е в пълна мобилизация и тя се променя. До вчера нямаха полицай в малките населени места, но днес обаче има полицаи на входовете и изходите на градовете.

Репресивната машина се учи, тя също се променя и такива като Мая Манолова и Майките показваха къде куца системата и тя се променя като променя правилата на играта.

Демокрацията е отнета, Манолова и нейният екип „Изправи се БГ“ не могат да обикалят страната свободно и да градят структури и комитети, не могат да дават кураж на хората да се борят срещу заводите за боклук и да ги подкрепят. Иначе боклуци влизат в страната ни и не спират тировете да носят боклука на Европа.

Efekt 2

Системата, която ни убива не спира да го прави и един от начините е да се сломи духът на народните будители и когато хората спрат да се борят те се предават и биват сломени от репресивният апарат. Кризата няма да спре и мерките най-вероятно ще продължат да се затягат, а такива като Мая Манолова ще бъдат поставени във физическа и психическа невъзможност да се борят като добавим и медийното заглушаване и ограничаването на възможността хората да се срещат и да се предвижват тези европейски ценности за които говорехме за Шенген някак си само за боклука не важат.

И така системата, която ни убива не спира да го прави, но хората са разделени и скоро много от тях ще бъдат сломени, но тази енергия прикована в шок и ужас в един момент ще се трансформира в народно недоволство и лидерите на промяната пак ще развеят знамената на свободата.

Истината и само истината ще ни направи свободни да направим правилният избор!

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.