Системата се самоубива

Системата се самоубива


Системата се самоубива
Майки протестират и казват „системата ни убива“, но в действителност ние сме системата и тя се самоубива !

На практика политическата криза в страната е отказ на самата система да функционира !
Системата това сме ние и да вземем репресиращата система МВР !

На практика те също протестират за ниски заплати и липса на дрехи и социални стимули !
Как на практика тези, които охраняват контрабандата, да се борят с нея! Как един полицай с 1000 лева заплата да гледа четиричленно семейство и болни родители?

Efekt 2

Ами как ли като част от контрабандата – като си свиват в тях цигари си и си кара колата от аванс на заплата с контрабанден бензин !

Тази система отказва да работи извънредно и да обхожда районите по селата със собственият си автомобил !
Тази система отказа да работи като така е в общините и в държавната администрация !
Край с обедите в ресторантите, кафе си правят на джезве в службата! Данъчните и НАП и те са така с по някой друг болен в семейството и с по някой безработен в родата, който разчитат на тях !

Лапането е за определени лица, а за всички други само работа и ядове ! Системата това сме ние, но тя се самоубива !
Има ли здрави хора в системата или само завист и омраза?

И така загубил се авторитетът в институциите, но как да има авторитет като авторитет идва от лидерите, от тези, които управляват системата като се слагат тъпи началници, политически назначения и няма как да има респект! И така авторитет институциите нямат, защото така се управляват и всичко е на самотек в страната ни !

Ние сме системата и първият закон за борба със системата е да спрем да и служим както самите служители на системата спряха и ние сме наред!

След като самата система абдикира от своите задължения и правителството сменя министри след министри, който и да дойде след като не виждат проблемите в системата тя няма да му служи !

Системата не убива майките, а тя ги направи по-силни, но системата е обезкървена и обезверена и няма как да заработи!
На практика държава няма без система и спира всичко било регистър или институция, било ведомство или някоя общинска администрация!
Трябва политическа лустрация горе на върха!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.