Скандално! Бареков е поръчан на Килърите 4

Бареков поръчан на Килърите 4Групата на Йоско Костинбродския, известна като Килърите 4, е трябвало да изпълни поръчката за убийството на Николай Бареков.

То е било планирано да стане сряда или четвъртък миналата седмица, а Бареков оповести информацията за готвеното покушение ден по-рано.

Разкритието направи самият лидер на Движение „България без цензура“ пред журналисти.

Efekt 2

Той получил информацията от органи, свързани със Службите за сигурност.

Данните за готвеното покушение излезли, след спецакцията, при която Йоско и бандата му бяха заловени.

Николай Бареков ще предостави сигнала на прокуратурата утре и призова обвинението да даде подробности по него.

Сензационните разкрития той направи, малко след като сложи старта на концерт “Да” на България“, в който ще участват ансамбъл “Родопа”, спектакълът на Нешка Робева, Печенката и Бобо и космическият глас на Валя Балканска.

Бойко Борисов и Цветан Цветанов да последват примера на Христо Бисеров – да излязат от парламента и да напуснат политиката,

призова още лидерът на Движението.

Бареков припомни, че е предложил примирие на политическите партии до провеждането на КСНС при президента Росен Плевнелиев, но протегнатата ръка не е била приета.

Видяхме, че и днес платиха на младите хора да протестират,

каза още лидерът на „България без цензура“.

Той обяви, че е готов отново да предложи примирие – но само при едно условие – Борисов и Цветанов да последват примера на Бисеров.

Междувременно, източници от президентството са информирали Николай Бареков, че по Конституция той може да присъства на заседанието на Съвета, каквото искане отправи миналата седмица, но само ако има покана от държавния глава.

До момента такава покана, но Бареков обяви, че има готовност да излъчи хора: „Искаме да присъстваме не само ние, но и хора от Реформаторския блок, както и други извънпарламентарно представени партии“.

На връх 10 ноември Николай Бареков акцентира на това, че 24 години след падането на комунизма, ние сме най-бедната европейска държава.

Той отново повтори ангажимента си, когато дойде на власт, да проведе операция „Държава“, която да провери законни ли са парите на лидерите на прехода и ако не са, те да отидат в затвора.

Бареков призова симпатизантите си да дадат пример за толерантност, въпреки непрекъснатите нападки срещу тях.

Да докажем, че можем да възродим България, апелира лидерът на „България без цензура“.

Източник: bnews.bg

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.