Скоро топчето ще пукне + ВИДЕО

Скоро топчето ще пукне


Скоро топчето ще пукне, а Борисов подаде оставка без да му я искат, защото знае в какъв АД превърна страната ни, но истинският пожар предстои !
След като вече се доказа, че цялата мигранска криза в страната е пъклено или по-точно тиквено дело, а сега какво ни очаква ?

Ако досега мигрантите си плащаха винетка за преминаването през България на ГЕРБ и трафикантите се отчитаха на НАЙ-ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ В СТРАНАТА сега какво следва?

Сърбия пусна бариерата и показа как се пази граница !
Още повече освен полиция и военни са на българо-сръбската граница тама са и местните ловни дружинки дето се казва и пиле не може да префръкне !
Ако до сега България бе джихадистки коридор към Европа, а днес вратата в дъното на коридора е заключена и какво става -коридорът започва да се пълни и скоро положението ще ескалира !

Efekt 2

Балонът почва да се пълни и народното недоволство се нагнетява и въпрос на време е да пукне балонът по подобие на черешовото топче! Вижте видеото на Карбовски, където става ясно, че дори и тези, които искат да бъдат депортирани в собствените си страни забележете за тяхна сметка получават отказ, а защо ли ?

Защото да може да се усвояват пари на всяка бройка човек и тази политическа алчност на ГЕРБ извършва един вид престъпление против личността. Процент от тези хора искат да се приберат в родината си, но тук са държани един вид на сила само и само изписването на пари да продължи !

Прави впечатление от пресата, че става дума и за изграждане на нови три лагера в страната с пари от ЕС.

Илиана Йотова изнесе факт и документи показващи как правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов имат тайни задкулисни договорки да направят България в едно талибанско гето или по-точно да ги държат тук едва ли не насилствено само и само да е по-спокойно на Ердоган и Меркел !
Продадени сме като територия !

Във видеото един от икономическите мигранти заяви, че храната в лагерите била стотици пъти по-лоша от страната му, в която има война !
Ангел Джамбазки днес зави, че „менюто на бежанците е мечта за Българските граждани“, та в този ред на мисли как я мислите господа управляващи?
Докато храним чуждите деца и семейства нашите деца и техните родители да гладуват !

Има една стара максима, че „ако някой някъде получава пари, за който не е работил, то другаде някой, който е работил няма да получи парите си“!
Превръща ли се България в гореща точка и кой нажежи страстите като прекара през храстите стотици хиляди непоканени пришълци?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.