Слави Трифонов – затишие преди буря!

Слави Трифонов - затишие преди буря!


Социолозите в страната отчитат рейтингът на Слави Трифонов и скоро данните ще бъдат публикувани. Дали има такава държава, в която има такъв народ и такива данни, скоро ще стане ясно.

 

Слави Трифонов дели трето място по рейтинг с Мая Манолова докато Радев е на първо място, а след него е Мутафчийски. Според социологическите проучвания обаче при Слави било затишие преди буря, защото целият му наличен състав бил ангажиран към момента с подготовка и репетиция за новият му концерт.

След концертът на Слави рейтингът му щял да се нажежи до такива измерения, че щял да изпревари този на Мутафчийски, а Бойко Борисов вече изпадна на пето място в скалата с народното одобрение.

Efekt 2

На следващите избори се очаква сериозно тектонично разместване на политическата сцена и обичайните заподозряни като БСП и така наречените опитомени патриоти ще отчетат сериозен срив докато млади формати като този на Слави Трифонов и Мая Манолова ще избуят над традиционните играчи на властта.

Дали е затишие преди буря или не ние не можем само да кажем, че барометъра на народната любов се сменя, а Слави Трифонов знае как да нажежи страстите народни и да направи едно истинско народно шоу, което да смаже опонентите си!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.