Слави Трифонов: Незабавно да се свали отговорността от този човек!

Слави Трифонов: Незабавно да се свали отговорността от този човек!


Слави Трифонов ясно и категорично поиска свалянето на тази отговорност на Мутафчийски като шев на щаба, защото по всички личи, че той не може да се справя.

Журналистката Бенатова показа колко неадекватен и арогантен е Мутафчийски показа и неговата арогантност защо обаче прокуратурата не се самосезира за всяване на шок и ужас сред масите, защо никой не го разследва за създаване на паника по време на „Пандемия” как може да се изтъпаниш пред един народ със силата на всички медии и да им говориш със закана, че „много скоро ще видите колко много хора ще умрат“ като това повече звучи като изказване на терорист отколкото на лекар дал някога хипократова клетва.

Efekt 2

Този човек е лекар. Той е положил Хипократова клетва. А сега е началник на Оперативен щаб, който би трябвало да се грижи за цял един народ. Този човек има огромна отговорност и той видимо не може да я носи. Затова тази отговорност веднага трябва да му бъде отнета.

https://www.facebook.com/mihaylov1/videos/10215404822507886/UzpfSTE3MTY1NDkyMDE5ODY1OTM6MjI4NjMzMjQ5ODM0MTU5MQ/

Ех Слави, време е не само тези боклуци, а и всички да изхвърлим от властта! Къде е прокуратурата ли, ами няма я, тя само може да реагира за реч на омразата в интернет, но не и за открита заплаха за смърт като това е реч на правителството и на официалният им говорител – следователно е законно!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.