След две петилетки предателят си отива!

След две петилетки предателят си отива!


След две петилетки предателят си отива вижте какво го очаква !
Десет години Борисов има само врагове и подчинени !
Подчините му не го обичат, те са шантажирани с компромати, които Цветан Цветанов държи в малкото си джобче !

И така продал Американците като служи на Анкара, предал Руснаците като служи на Американците, предал Европа като пропуска мигранти към нея кого не е предал Борисов ?
Така предаде Сретен Йосич за да предаде наркобизнеса ДЕА !
Предаде и Ахмед Доган на който целуваше ръцете до вчера!
Всички предава нашият Премиер откакто се е пръкнал и все някого предава като погледнете какво стана с шефовете му от СИК?

Все някого предава и все врагове му се привиждат и как ли не като все така е било и така ще да е предателят си е предател както се казва, но този път предаде народът си!

Efekt 2

Тежко и горко на този, които се бори срещу народът си като никой не е спечелил до сега чисто исторически, чисто хронологично и чисто практично скоро всеки ще крещи „оставка“ и колкото и да говорят за забрана на езикът на омразата то на друг не се говори вече по адрес на Борисов навсякъде всеки миг и всеки час !

И така забравил приказката, че „помни хората по пътят си нагоре, защото на връщане ще срещнеш пак тях“ то Борисов скоро ще се срещне с хората, които е предал или онези от СИК и ВИС, или онези на площадите !
Всичко е въпрос на дни, ако не познаем повече не ни чети !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.