Сменят Бушоните на ГЕРБ с други бушони на ГЕРБ

Бушони на ГЕРБ
Оставки в ГЕРБ за да дойдат пак ГЕРБ
Някой може ли да ми обясни кака ГЕРБ поема политическа отговорност ?

Борисов обяви новите бушони!
Премиерът Бойко Борисов обяви имената на кандидатите за министри в трите министерства, чиито ръководители подадоха оставки заради тежката катастрофа край Своге.

Това той направи след края на провелия се тази сутрин коалиционен съвет.
В четвъртък оставките на Валентин Радев (досега министър на МВР), на Николай Нанков (МРРБ) и на Ивайло Московски (министър на транспорта) ще бъдат внесени за гласуване в Народното събрание. Борисов призова лидерите на парламентарните групи да осигурят необходимото мнозинство за вота.

Efekt 2

“Не можем да кажем, че имат пряка вина за катастрофата и нещастието, но и не можем да се направим, че нищо не се е случило както предишни мандатоносители”, каза министър-председателят.

За да спрат спекулациите, ще обявя и кандидатите, които предлагаме. Бяха обсъдени много имена, добави премиерът.
За вътрешен министър ще бъде предложен досегашният главен секретар на МВР Младен Маринов. За Министерството на транспорта – досегашният заместник-министър на икономиката Александър Манолев. А за министър на регионалното развитие и благоустройството Борисов предлага Петя Аврамова – депутат от ГЕРБ, зам.-председател на комисията по регионална политика в парламента и бивш заместник-кмет на Враца.
Източник: offnews.bg

Политическото лицемерие продължава заради хора от ГЕРБ умират хора и пак те управляват !

В крайна сметка министрите не вземат решения те изпълняват такива !

Този който взима решенията не понася политическа отговорност !

Бушони на ГЕРБ това са новите назначения !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.