Смирено да се помолим за душата на Виктория Маринова

Смирено да се помолим за душата на Виктория Маринова


Първи версии за жестокото убийство на журналистката от Русе, търсят човек, който е бил близък с нея (ВИДЕО)

На този етап полицията счита за най-малко вероятна версията, че работата на журналистката Виктория Маринова е свързана с жестоката й смърт. Това заяви Николай Кожухаров, шеф на Криминална полиция в Русе. Според него към момента все повече избледнява версията за посегателство по професионални причини. Започнал е разпит на свидетели и са назначени експертизи на компютри и ползвани телефони. Работи се по всички възможни версии, каза Георгиев.

Установен е маршрутът на пострадалата от сутринта до момента на смъртта.
Вероятно този, който я е нападнал, е знаел добре дневният й режим и факта, че е имала навик по едно и също време да прави джогинг в района на дигите, където е намерено и тялото. При откриването на трупа са липсвали ключовете за колата, очилата, част от дрехите, мобилния телефон и документите за самоличност.

Efekt 2

Националният институт по криминалистика и криминология вече е започнал изследване на иззетите до момента доказателства и се очаква тяхната експертиза. Към момента се говори за един извършител. Източници на БЛИЦ от разследването разкриха, че още в първите часове след откриването на тялото полицаите са започнали да работят по версията, че убиецът е някой, който е имал интимни отношения с Виктория Маринова.

За това говорел начинът, по който е извършено убийството и неговата бруталност. На този етап все пак се проверяват и разследванията, които журналистката е правела през последните няколко месеца. Не е известно тя да е имала заплахи покрай работата си, разкриха от телевизия TVN.


Източник: Blitz.bg

Ние от списание blife.eu призоваваме смирено да се помолим за душата на Виктория Маринова !
Ние няма да правим коментари за нашата колежка и приятелка, само ще Ви призовем смирено да се помолим за душата и!

Надяваме се компетентните органи да си свършат работата, а не да ни обявят след седмица че е някой Румънски гражданин който не може да бъде намерен !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.