Смяната на короната

Смяната на короната


Смяната на короната е само началото на новата епоха. Смяна в управлението на елитите се вижда на всички нива.

Материята променя своят собственик, материята като пари и блага променя своите стопани, материята като религиозно присъствие променя своите граници като светът се променя независимо дали искаме ние или не. Страхът изгражда своите кули, Демокрацията се превръща в Диктатура монополите, с които се владее светът ще рухнат. Всички модели за контрол са изхабени и религията губи своето влияние.

Ценностите и целите са разрушени: Хората са се отказали да живеят, това е крах на цивилизацията. Няма любов, няма състрадание, няма творчество, помощ, партньорство. Партньорството е изопачено в брак, любовта се е деформирала в секс, а успехът – в хартийки без никакво покритие. Хората се отказват да се борят за това, което обичат. Да се изправиш днес и да защитиш позицията дори граничи с лудост. Кой обърка света, кой подмени човешкото в човека? Глобалният елит не е само един, няколко са, но силният е узурпирал властта, и дълго време не пускаше кокала.

Efekt 2

Тотално бяха погубени всички права на човека, здравето му изкуствено бе държано в трагично състояние чрез фармацевтика, лоша медицина, псевдо учени, терор, масова дезинформация.
Мнозина “продадоха” душата си, човечността си на “Сатаната” в името на пари и власт за поквара, извращения, неуважение към човека, обслужване на злият елит. Смяна на короната е видно като моделът на адаптация и на духовно страдание нахлува все повече и колкото и да искаме да се крием той ще ни застигне. Светът се променя, а с него и ние.

Да, има такива лъжепророци, има и такива, които са продукт създаден с времето, но има и такива, който ще се борят за вас и ние трябва да изберем зад кого да застанем. Глобалното затопляне не е случайно, нито повишаването на вибрациите на Гея (“Земята”), които някои наричат Шуманов резонанс. Все повече хора ще отварят съзнанието си и ще искат тази промяна, ще искат да се изправят. Възмездието е част от желанието на обществото и е част от обновяването на биоритъмът.

Мъстта ражда само мъст така и кръвта не се измива с кръв, но истината е скрита в древни апостоли именно днес затова и много личности са като апостоли на своето време.

С повишаване на честотата на трептене на земята ще се повиши нашето ниво на съзнание и себеопознаване, емпатия, телепатия, баланс и доста хора ще отключат скрити дарби.
Страданието ще отключи добрината. Мъката ще ни даде човещина, болката – мъдрост, разумът не идва за ден, а силата ще черпим един от друг. Мая Манолова направи платформа гражданска ИЗПРАВИ СЕ БГ. Да заразиш с надежда, да подадеш пламъкът и светлината в тези мрачни времена е съдба изкована от болката и страданието.

Всеки един от нас има място в хаосът като пробуждането е факт и когато си буден докато другите спят ти остава само правото да търсиш истината. Истината облечена в лъжи, алчност и сребролюбие Истината обгърната във властолюбие ще рухне както кулите на страха изградени от елитите днес. Гладът и бедността, лъжата и несправедливостта ще родят гневът, а той ще промени средата.

Светът се променя и без нас въпросът е дали ние искаме да бъдем част от новото време или част от миналото?

Изборът всеки сам трябва да направи, но едно е ясно – реалността не живее в миналото нито в бъдещето, а тя е между тези два свята и ние трябва да направим своят избор сега за да има утре. Смяна на короната може да има само, ако достатъчно голяма група хора хармонизират на едно ниво, ако достатъчно голяма група се изправят и кажат „стига толкова, искаме чист въздух, чиста храна, чиста вода, нормален и спокоен, уреден и справедлив живот и сме готови да се борим за това“! Смяната на короната е процес и ти избираш дали да участваш или не, промяната ще премине като буря през всеки един от нас!

Ти избираш дали да си сам в своят егоизъм или да си част от бъдещето на децата си!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.