Соросоидите посегнаха и на Христо Ботев

Соросоидите посегнаха и на Христо Ботев Stefan proinov

Когато един Уважаван човек в средите на киното си залага кариерата, бъдещето и името трябва всички да сме сигурни, че има кампания по оскверняването на втората Българска светиня след Васил Левски и това е Христо Ботев и не една платени публикации се въртяха в социалните мрежи кой го е убил, как е предаден от своите четници и какви ли не небивалици се изписаха да се размие образът на Ботев, да се очерни, да се покаже в друга светлина и всичко това е спонсорирано от соросовите кръгове !

Защо трябва да търпим някой да ни подменя историята, да промива мозъците на децата ни и да вдига паметници на Американски президенти у нас на тези, който са бомбардирали София и ред други, които не са част от нашата Култура и история?
Сега обаче соросоидите за пореден път надминаха всяка граница, сега обаче са искали да се изгаврят с Христо Ботев !
Вижте какво е публикувал на стената си в Фейсбук Максим Колев Генчев!
Публикуваме целият текст без редакторска намеса:
Соросоидите ми предлагат финансиране филм за Ботев, по техен сценарий!

Efekt 2

Синопсисът, по който “трябвало” да работя:
“След като хваща жена си в изневяра, той отмъква семейните бижута, напуска града и се добира до Букурещ, където се отдава на пиянство и разврат… Там, лидерите на ДД (добродетелна дружина) го свързват с френската легация, поради високите му езикови знания и започва да работи като преводач и редактор във финансиран от французите вестник. Запознава се с истинският автор (поет-гарибалдиец), на така наречената – Ботева поезия и белетристика, които престъпния му ум преработва и адаптира като своя….”
Тук спирам. Останалото е още по-ужасно!

Соросоидите посегнаха и на Христо Ботев Стефан Пройнов
Вижте коментарите !

Ние от Blife.eu ще добавим, че не стихват опитите на соросоидите чрез тяхната мрежа от медии и телевизионни предавания да се скверни и да се подлага на съмнения нашата история и светлите личности и дати да бъдат покварявани !
Вече няма училище в страната където да няма мажуретки, които на всеки празник да танцуват под звуците на американска музика !
Няма библиотека в страната, в която да няма дарени компютри от Америка и да се манипулират децата ни !
Няма нито един бранш в България, който да не е засегнат от вирусът наречен Сорос – икономика, политика, изкуство и литература, навсякъде са и всичко това е под егидата на продажното ни правителство !
Всичко това се случва, защото ние го позволяваме като Сорос бе изгонен от редица страни, но в България намира почва, защото ние сме безмълвни свидетели на пъклените им сатанински дейности и си мълчим !
А те все по-нагло ще бъдат по-дръзки и по-дръзки, а когато Местан се изгаври с песента за Райна Поп Йорданова „кой уши байрака” бе ли наказан или поне глобен за едно публично порицание и толкова?
След всяко едно такова посегателство срещу някой от светините ни никой не ги обвинява в посегателство срещу културно-историческите ни ценности, срещу българщината, срещу нацията ни и историята ни и къде са патриотите като едно дело не заведоха на соросоидите?
А и всичко това става под чадърът на ГЕРБ !

Соросоидите посегнаха и на Христо Ботев Стефан Пройнов ГЕРБ СОРОС
ВИЖ ОЩЕ !

Дори се смята за престижно да се похвалиш, че си част от националните предатели !
Време е за културно-историческо възрожденско опълчение срещу еничарските орди на Сорос!
Време е за национално обединение за ясна и конкретна позиция на всички Българи, защото тежко и горко ни, ако позволим да промият мозъците на идните !
Няма друг народ освен нашият, който доброволно да се отказва от Историята си, от азбуката си, от гордостта си и от територията си !

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.