Сорос във война с Фейсбук и Гугъл


Войната на Сорос и Фейсбук започна!
Милиардерът Джордж Сорос нарече Фейсбук и Гугъл “заплахи за Демокрацията” по време на Световния икономически форум в Давос и предсказа, че дните им са преброени. Всеки, който познава нравите на тази личност, веднага ще разбере, че това е открита заплаха, а не прогноза, казват запознатите !

Истината е, че политическото инженерство на Сорос и създаването на личности, които те имплантират на ръководни постове и така на практика управляват различни процеси са заплашени, защото само за секунди истината може да лъсне във Фейсбук и Гугъл за някой човек !

И така войната започна и е известно, че Сорос е и Борсов спекулант и само заканата му доведе до падане на акциите на Фейсбук на фондовата борса !

Efekt 2

От Фейсбук пък обявиха, че ще изкупят за 9 000 000 000 долара акции от пазара на собствената си компания и така спря падът на цената и започна дори повдигане на цената им !
И ако до вчера всички правителства играеха по свирката на Сорос то днес те играят заедно с Фейсбук и Гугъл и заедно цензурират медиите и така на практика така наречените соросоиди също попадат в графата цензура и графата не приоритетно !

Сорос използва политическото си влияние и Фейсбук и Гугъл бяха доста респектирани от различни комисии като бяха разследвани и притискани и бяха принудени в не една област да бъдат контролирани !
Колкото повече воюват толкова повече свободата на словото ще страда и в крайна сметка често ще виждаме надписи, че еди какво си не отговаря на стандартите на общността !

От една страна медиите ще бъдат мачкани от правителствата, а от друга страна от социалните гиганти, а Сорос е едно допълнение за влошаването на информационната среда!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.