Сорос и ГЕРБ погребват България! АМИН +ВИДЕО

Сорос и ГЕРБ погребват България! АМИН +ВИДЕО


ВИРУСЪТ НА СОРОС И РАЗСЕЙКИТЕ МУ С ГЕРБ ОБУВАТ НАЦИЯТА НИ! ВИЖТЕ КОЙ И КАК ПРAВЯТ ТОВА !
Не веднъж сме изнасяли факти, че ГЕРБ са на Сорос и проект създаден отвън и финансиран от чужбина именно и затова с последните промени да не се финансират партии и НПОТА от чужбина ГЕРБ дадоха завой в антибългарската посока !
Бойко Борисов лично е признавал, че ГЕРБ още преди да се сформират като партия дори са били финансирани от чужбина та и до ден днешен !
Няма две мнения по тази тема !
Вижте едно видео, което ще внесе яснота по темата кой е СОРОС и какво причинява на света !

Това видео повдига поне малко завесата на това, което се случва в България и дава отговори защо правителството не прави нищо в интерес на България, а напротив обратно !
Сорос е пуснал пипалата си много дълбоко в политикоикономическият живот в България и в изкуството във всички материи като влиянието му е огромно !
Фондации и НПОТА са като държава в държавата и това е една цяла екосистема, която се храни от България като РАК клетките им обхващат все повече и повече отрасли и сектори и всичко до което се докоснат мутира и деградира, всичко мутира и после пак мутира и после пак докато се загубят детеродните му белези, история, мит, култура и така се променят, че накрая придобиват сатанински белези и модел на поведение !
Редица държави се отърваха от този вирус, но за жалост в България той се е разпрострял на най-високи места в политиката и управлението на страната ни, а сега се протяга и към съдебната система и не е тайна, че редица висши магистрати получават така наречените грандове – официално публикуван подкуп незнайно за какво за обществото !
А всички знаем, че този, който превежда пари по сметка на друг после му държи сметка !
Това е последната крепост, която не е попаднал в ръцете на Сорос !
Цветан Цветанов ежеседмично декларира лоялност към „Америка за България” и Отворено общество, а той контролира най-голямата парламентарна група в парламента, а България е парламентарна република и сега Ви се изяснява картинката и кой е най-новият злодей, който погребва България !
Защо номерата на Сорос не минават в Русия, защо Виктор Орбан ги изхвърли, защото там където има държавническо мислене и родолюбието е на първи план плевелите на Сорос не виреят !
А там където Сорос диктува има само бедност, войн, раздор и страдание !
Излишно е да напомняме, че Сорос е в тясна връзка с фамилията Родшилт, а Родшилт заявяват, че до 2030 година България ще бъде премахната от картата на Света !Сорос и ГЕРБ погребват България!

Сами виждаме държавата ни в какви коловози е вкарана и в каква посока вървят нещата и не остана много време до момента, в който България ще бъде изтрита от картата !
Сега да напомним и още една гледна точка с навлизането на джихадисти терористи и контролираната окупация не само на България, а и на цяла Европа !
Мислите ли, че България ще бъде пожалена ?
И кой, ако не самият Цветан Цветанов, контролира циганите в страната ни?
Справката е като просто вижте коя партия печели по циганските гета !
Примерно село Игнатиево 95,95% от циганското население гласуват за ГЕРБ !
Така след като се смесят джихадисти и цигани за пример Пазарджик и просто ислямът ще ни погълни като народ, религия и територия, и за всичко това ще трябва да „благодарим на Цветанов ГЕРБ и Борисов”!
Сега да Ви попитаме трябва ли да търпим Сорос, който контролира държавата или да се отърсим час по-скоро от неговото влияние в страната !Сорос и ГЕРБ погребват България!

Efekt 2

И как може да стане това след като хората гласуват за ГЕРБ, а ако гласуват за друг изведнъж се активират спящи студенти, протестни мрежи, будни и щастливи, и всякакви психодесни соросоиди добре платени с кървавите долари на Сорос и „Ислямска Държава”!
Помнете, че политиците, който са продали отечеството ни са виновни, но и ние сме виновни като узаконяваме тяхната власт с изборите!
Ние сме виновни като мълчаливо се съгласяваме на тази гавра с нас самите и всичко българско и родно да бъде погазвано!
И вече загубихме не едно поколение на което мозъците им са промити! Погледнете учебниците на децата си и там ще видите, че всичко Българско –автори, поети, писатели дори националните герои и будителите се премахват и отстъпват място на цигански песни и турски приказки, отстъпват място на американски басни дори народните танци бяха заменени с мажоретки, които показват кълки под звуците на американски шлагери и ние гледаме това, учителите гледат това и всички мълчим !
Библиотеките са финансирани от чужбина и изчезват българското от там! Читалищата също, тези читалища строени с доброволен труд и платени с дарения на нашите дядовци и баби за да съхранят Българското вече не е така !
Оскверняват се паметниците ни и се издигат на Американски президенти, а това какво е, отказ историята ни, отказ от миналото ни, отказ Българското и ние мълчаливо се съгласяваме, защото сме се предали на чуждият колонизатор Сорос и неговите палачи от ГЕРБ и дузина фондации и НПОТА !Сорос и ГЕРБ погребват България!

Днес ние пишем и се борим срещу Сорос, утре борбата ще бъде между нас и нашите деца, защото те ще бъдат възпитани в други ценности и ще знаят друга история на България, в която Американците са ни спасили от османското присъствие, а Руските солдати са били терористи, а Българските опълченци сепаратисти !
И когато това звучи от устата на Росен Плевнелиев това е повече от ужасно !
Затова и на връх Шипка ще искат да поставят мемориална плоча с имената на загиналите турски войници !
Затова ще се отрича Арменският геноцид !
Нямало геноцид и над Българите в Беломорска Тракия, нямало и Турско робство !
Ботев бил мошеник, а Васил Левски престъпник !
Нямало клане в Батак и така докато се стигне до времето, в което ще се говори, че нямало България !
По времето на турското робство кръвен данък и колене, изнасилване на жени бременни и вадене на децата им от коремите на мъртвите им майки заколвани допълнително било съжителство, така ли?Сорос и ГЕРБ погребват България!

И когато говорим за исторически факти ние ще бъдем обвиняване в нетолерантност, ще бъдем съдени за говорене на езика на омразата, а кой ни противопоставя?
Кой ни дели, кой ни разделя, кой се гаври с нашата история, кой?
Хора, опомнете се, гласуването за национални предатели е национално предателство и грехът е наш !
А тези грехове се плащат с кръв, а кръвта не се измива с кръв и родовата памет помни като затова са и тези паметници, които са обрасли с трева, забулени в забрава, а този, който забравя историята си е обречен да я изживее отново !
Гласувайки за ГЕРБ и другите десни формати спонсорирани от Сорос можем да Ви кажем само едно – тези надгробни могили, който днес сме забравили, внуците ни ще строят нови за нас !
Както е тръгнало май няма да има България и не те са виновни, защото те са шепа продажници, а ние ще сме виновни, милионите, който им позволихме да сторят това !

За теб Българийо АМИН !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.