Сорос ли е Новият бог на Земята?


Сорос ли е Новият бог на Земята?

И Бог създаде мъжът и жената, а Сорос третият пол! Сътворението на света или неговият край !
Битие 1:1-6:8 27 и Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде. 28 И Бог ги благослови.

И рече им Бог:
Плодете се и размножавайте, напълнете земята и обладайте я, и владейте над морските риби, над въздушните птици и над всяко живо същество, което се движи по земята.

Efekt 2

29 И Бог рече:
Вижте, давам ви всяка семеносна трева, която е по лицето на цялата земя и всяко дърво, което има в себе си плод на семеносно дърво; те ще ви бъдат за храна.

30 А на всичките земни зверове, на всичките въздушни птици, и на всичко, което пълзи по земята, в което има живот, давам, всяка зелена трева за храна; и стана така.

31 И Бог видя всичко, което създаде; и, ето, беше твърде добро. И стана вечер, и стана утро, ден шести.

И речено още!

Господ Бог:
5 И като видя Господ, че се умножава нечестието на човека по земята и че всичко, което мислите на сърцето му въобразяваха, беше постоянно само зло,

6 разкая се Господ, че беше направил човека на земята, и огорчи се в сърцето Си.
7 И рече Господ: Ще изтребя от лицето на земята човека, когото създадох, – човеци, зверове, влечуги и въздушни птици, – понеже се разкаях, че ги създадох.

8 А Ной придоби Господното благоволение.
Днес кой е Ной, има ли кой да спаси човечеството ?

Дали Сорос си играе на Божество, което създава свой свят по образ и подобие на никой непознато !

Ето едно заглавие в пресата: Джордж Сорос си купи живот до 2071 г. Дарението от 18 млрд. долара, направено от 87 годишния милиардер на фондация „Отворено общество“, ще донесе нови 55 години страдание за света!

Грантово зависимите „медии“ и НПО-та в България от вчера имат основателен за тях повод да празнуват. Менторът им Джордж Сорос реши да дари по-голямата част от богатството си, в размер на 18 млрд. долара, на собствената си фондация „Отворено общество“.

Простата сметка показва, че щом от 1981г., когато е създадена тази организация, същата е захранена с 12 млрд. долара, вчерашното дарение ще стигне за издръжка на 39-те й офиса по цял свят, опериращи в над 100 държави, поне до 2071г. Дали Сорос с неговата фондация не променя света обратно на хилядолетният модел?

Да се върнем на Сътворението на света!
Сътворението на света е космогоничен мит и изначална легенда в митологията на почти всички религии, особено на “световните религии” – тези претендиращи да са глобални, т.е. всеобщи и универсални.

Сътворението на света, а и на историята, е дело на демиурга (на гръцки: δήμος).
Посредством митологията и религията, понятието за “сътворението на света” преминава и в политиката, залягайки във водещите геополитически теории и конструкти (понятиен апарат), стремящи се да представят и обосноват идеологиите си или като едно “ново начало” (либерализма на Френската революция и комунизма на Октомврийската революция) или като трансцеденталнопроизхождащи още от “сътворението на света” (консерватизма и консервативните революционери).

Митологията за сътворението на света се заражда в земите от “Плодородния полумесец”, които са люлка на най-древните цивилизации!

До скоро се смяташе че най-старата цивилизация е тази на Майте и техният храм с пирамидата на Плодородният полумесец е регион в Близкия изток, включващ днешните Израел и Ливан, както и части от Йордания, Сирия, Ирак и Югоизточна Турция, а на запад достигащ плодородните земи около делтата – северното поречие на река Нил в Египет.

И така на практика едно археологическо откритие доказва, че ние сме потомци на Ной!
И сме най-старата цивилизация обработвала злато в света най-старата цивилизация, в която се явява общински строй йерархия и Социално общество !
Чинията на Ной така наричат находката !

Самият професор я нарича чинията на Ной, защото смята, че това е древно откритие, свидетелстващо за Потопа.

Петко Димитров вярва и с нея може да се докаже съществуването на Ной, както и тезата, че той е живял в България.
Професор Димитров съобщава, че малко след като е направил откритието си, израелци са му предложили 60 000 долара за нея. Според експерта съдът е доказателство, че от България започва най-древната история, тъй като според него находката е от времето малко след Потопа – преди 7500 години.
Съдът показва, че след библейския потоп първите хора са се заселили по българските земи и оттук са населили целия свят.

Край Варна през 2011 година корабът Академик е открил части от дървета и растителност по време на сондажи, а това според професор Димитров потвърждава сериозно изменение на морското равнище.
Предполага се, че преди векове морето е било езеро, но се е случило нещо, което е променило вида му.
Това е историята на един артефакт, който преобръща досегашните представи за кой народ е най-древен и коя е първата цивилизация на света! Ето защо България ще бъде унищожена от Сорос!

Този, който преобръща животът ще преобърне и люлката на животът! Спомнете си коя бе първата държава похитена от Сорос, коя бе първата държава ударена от него?

Някой ще кажат, че това е Украйна и майданът там, но те са забравили Виденовата зима и първият икономически удар по страната ни бе направен в далечната 1997г.
В периода януари – нач. на февруари, 1997 г. България изпада в дълбока политическа и финансова криза.
Големите градове са обхванати от протести, блокирани са пътища и улици, страната изпада в хаос.

В началото на февруари България е изправена пред хиперинфлация, след като за по-малко от два месеца цената на един щатски долар от 500 достига до 3000 лв. За периода от април до октомври фалират 15 банки. В периода януари – нач. на февруари, 1997 г.

България изпада в дълбока политическа и финансова криза.

Големите градове са обхванати от протести, блокирани са пътища и улици, страната изпада в хаос.
В началото на февруари България е изправена пред хиперинфлация, след като за по-малко от два месеца цената на един щатски долар от 500 достига до 3000 лв. За периода от април до октомври фалират 15 банки.
Нима още някой се съмнява че Сорос седи зад всичко това?

Скоро обаче и генетично ще бъдем смазани след като всички бъдем толкова объркани за историята си, генът си и произходът си, след като бъдем облъчени със съмнения кой сме били, кой сме в действителност и народ ли сме изобщо? Масово Сорос и неговите фондации навлизат в последната фаза на прекрояването на една нация! Завладяха медиите!

После създадоха собствени реколти политици, после ги инжектираха в политиката !
Чрез техните си медии ги направиха популярни лица и после ги наложиха ! Така те контролират определени министерства и зони на влияние през него минава книгоотпечатването той казва кой какво ще чете !

През него минава и книгоразпределението !
Те са тези, който отпечатват учебниците и помагалата за вашите деца !
Образованието отдавна се контролира пак от тях ! Читалищната дейност и библиотеките !
Подменя се целият набор от информация и интернет също техен !
Контролът и подмяната в Уикипедия също е важен !

И когато попитате Уикипедия, Гогле или Яхоо, когато искате да научите нещо от Фейсбук и Туитър все ще попадате на техните опорни точки ! ТИ СИ ТОВА, КОЕТО ЧЕТЕШ !
Виждаш това, което знаеш! Знаеш това, което те ти предложат !
И просто когато един ден разкажете на внуците си за България, за какви храбри хайдути е имало, какви възрожденци и какви царе са живели по нашите земи вашите внуци няма да ви вярват, защото те друго ще знаят !

И така ето как великите мъже променят историята с делата си, а Сорос промени всички религии, всички истории, промени света и то как?
Джендъри , кръвосмешения, фалшива история, фалшиво себеусещане, фалшивите новини, променят възприятията Ви за дадена история, но фалшивата история променя мирогледът на цели поколения !

Дали Сорос си играе на Господ ние не знаем, но той промени целят свят от сътворението насам!

Ужасът продължава, а сега предстои и сблъсък на религиите в Европа – над един милиард мигранти ще дойдат в Европа, а какво ще стане с България ? Сорос ли е новият Бог на Земята или всички ние сме попаднали в един ужасяващ експеримент на един болен мозък с много пари?

А българите са продажни и за пари биха продали и майките си и децата си ! Фондация „Отворено общество“ отрови съдбата и бъдещето на нашето общество!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.