Сорос по-зъл и от Луцифер

Сорос по-зъл и от Луцифер


Сорос е по-зъл и от самият Луцифер!

Наричат го финансов спекулант!
Спекулант е учтивата форма на измамник или мошеник, която използват медиите на финансовият пазар!
Спекулите, които той създава са огромен човешки курбан!

И така всяка инфлация, всяка финансова дестабилизация и появата му на всеки един пазар води след себе си огромни разрушения!
Като тайфун е Сорос – след него и трева не никне, дето се казва!
Спомнете си Виденовата зима, спомнете си как всички ние бяхме ограбени!

Efekt 2

Нима Жан Виденов бе виновен или самият Сорос създаде тази финансова среда и след това с връзките си попречи на България да си стъпи на краката, дето се казва, но този спекулант спечели стотици милиони от това, че доларът в страната ни поскъпна!

И така защо го сравняваме с Луцифер ли, ами ако Луцифер е олицетворение на злото в Ада то самият Сорос е олицетворение на ада на земята!Сорос
Сега кой финансира в тази миграция на арабите към Европа, КОЙ?

И така Сорос чрез своите фондации и НПОТА контролира различни сфери във всички държави и неговите хора са назначени на различни високи постове като започнеш в медиите и достигнеш до най-високи нива в политиката на всяка държава!

И така зоните за влияние на Сорос са огромни и той влияе в огромен аспект на всички процеси, които се случват в Европа!

Така как един евреин финансира Араби ли, ами много е просто – някой му е платил много милиарди да го направи!
И той го прави!
Европа се залива с радикални елементи, които в един момент ще създадат хаос, а Дяволът обича хаос!
Този, който умее да създава хаос и да печели добре от това е самият Сорос! Говорим за обединена Европа, а Сорос говори за рухване на банкова система и за хаос, говори за унищожение на Европа!

Милиони Араби ще извикат Аллах Акбар и всичко за миг ще се срине като тези европейски ценности, тази толерантност, тази Европа ще бъде погълната от бунтове, мрежи и реки от кръв ще потекат, а Сорос просто ще изкара още и още пари!
Както се казва „риба се лови в мътни води“!
Кой и кога обаче ще размъти водата ли, ами скоро и това ще е Сорос!
Много държави го обявиха за враг номер едно, но за съжаление България не между тях!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.