Списъкът на всички Богати за ограбване!

Списъкът на всички Богати за ограбване!


Списъкът на всички Богати за ограбване вижте фактите. гатите хора в страната ни? Ето как могат да се спасят богатите хора в страната ни! До сега практичното оцеляване в бизнесът бе да си плащат такса „спокойствие“ малките, а големите данък „стабилност“. И така черната каса ГЕРБ винаги беше препълнена, а големите бизнесмени имаха една относителна стабилност.

Бойко Борисов и ГЕРБ назидателно смазваха по някой бизнесмен за да напомнят на другите да не пропускат вноските си и за да му вземат бизнеса и активите естествено. Схемата продължи и десет години регионалните структури на ГЕРБ преливаха от пари. От миналата година обаче нещата се промениха и предизборно ГЕРБ съсипаха много мастити бизнесмени за да не дадат пари за изборите на опозицията не само назидателно, но и с цел грабеж.

Сега обаче защо да вземат вноски като могат да вземат всичко и примерът са Баневи и Васил Божков като най-крупни такива. Всички знаят, че арестуваха Ветко и Маринела Арабаджиеви и Миньо Стайков, но всички знаеха, че те платиха и много десетки милиони за да не бъдат арестувани и само след броени дни на платената лепта бяха в ареста. Това бързо се разнесе в средите на ъндърграунда и Бойко и се прослави с това, че е тръгнал на карамба и е нарушил омертата.

Efekt 2

Сега бизнесът у нас излиза на протест, но протеста стихна. Извиват ръцете и на Иво Прокопиев и кръгът Капитал, мачка се всеки, който има и не за да слушка, а за да бъде ограбен. Мафията създаде Борисов, а той се обърна срещу нея. И това бе предвидимо нима Борисов не постъпи така и като Главен секретар, нима и тогава не му платиха генералското звание, нима Сретен Йосич не го направи Главен секретар – „там наш човек, който не изгустиран да слуша“ и как им се отблагодари Борисов – като рязко имаше много трупа в мафията, а Сретен бе екстрадиран.

Такъв си е манталитета на Борисов – „вълкът козината си мени, нравът не“ казват хората, а ние ще добавим – Подлият курвенски нрав на Борисов е такъв, страхливият човек е подал и удря първи за да не бъде ударен. И така какви са посланията към Богатите хора? И за кого трябва да си развържат кесиите – за тези, които ги грабят или за тези, които могат да ги спасят? Някой трябва да се замисли, че в страната трябва да се инвестира в новите политически проекти и то сега и на време, защото утре може и да е късно.

Борисов унищожава цели отрасли от икономиката с тези боклуци и планини от бали и кой нормален турист ще дойде у нас? Мълчат удобно зелените, мълчат удобно синдикатите, всички са купени или поставени в зависимост, но и всички гледаме как мечката играе в съседа, но спокойно господа бизнесмени и у вас ще дойде, просто сте по-назад в списъка за национализация – мутренска конфискация. И така списъкът за всички богати за ограбване е факт и се изпълнява всеки ден и час като това, че трите големи медии не го показват не означава, че не се работи, а напротив – бърза се.

Много големи падаха в канала и след КТБ и Божков, след Баневи и Прокопиев могат да се дадат стотици имена, мислите ли, че това е фалшива новина? Господа баровци и бизнесмени, развържете кесиите!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.