Стефан Иванов: За мигрантите у нас

Стефан Иванов: За мигрантите у нас
Пакистанци искат да купят цели улици у нас, съобщи Стефан Иванов Заглавие от 06.03.2008 г. Брой10(393) на вестник 24часа !

Днес вече не е стряскащо, днес е факт !

Стефан Иванов, тогава президент на агенция за недвижими имоти, алармира за тези процеси !

Обявиха по радиото, че започва процес на трайно настаняване на натрапниците у нас !
Това става ясно от изказване на Гинка Чавдарова, изпълнителен директор на Националното сдружение на общините, съобщено по БНР. Правителството започва проект трайна интеграция на т. нар. “бежанци” у нас.

Никой вече не говори за временни лагери или краткотрайно настаняване на отделни групи хора у нас !

Efekt 2

Честито, Борисов и коалиционните партии, които подържат това правителство вече говорят, че искат да ги заселят завинаги в България заедно със семействата им.

С други думи, ако нелегални имигранти заявят, че искат да се заселят в дадена българска община – тази община ще бъде задължена да ги приеме.

“Не става дума за масова миграция, а за последваш етап, който сега се поема от структури на БЧК и НПО.
Но по нормативните документи тази роля вече ще бъде поета от общините”, пределно откровено и без капка съмнение Гинка Чавдарова.

Очаквало се това да бъдат общини, които “имат по-тежки демографски характеристики” – тоест, където българите са останали малко и не ще имат нито силите, нито възможностите да се съпротивляват на фактическото си превръщане в малцинство на територията на родните си земи.
Не се знае какъв ще бъде точно моделът на трайно заселване, а сигурно ще се последва моделът в Германия – там държавата им дава безвъзмездно жилища според нуждите им и броят на семейството им !

Така ще се задвижи цялата държавна машина като регистрация при личен лекар, записване на детски градина, социално подпомагане и всичко по редът си!
От известно време се анализират общини с по-добра инфраструктура.
Общините трябва да поемат финансово, тоест да платят от джоба на българските данъкоплатци, битовото устройване на заселващите се – намиране на подходящи жилища и всичко последващо !
И така цялата тежест ще падне на Агенцията по заетостта и Агенцията за социално подпомагане.

Сега се набелязват кметове, които са скършени с компромати и ще изпълнят заповедите на ГЕРБА !
Кмета на Симитли няма да закачат, защото и той имал компромати !
По-точно казано ще се заселват пришълците заедно с родовете им, които ще пристигнат впоследствие, а като се има предвид, че родовите общности от страните от където идват пришълците наброяват стотици души, очевидно сме изправени пред предстоящо масово заселване на пришълци от Близкия изток на територията на България, плановете за което вече са готови и е останал последният етап – слагане на фургони докато им се купят и построят нови и луксозни къщи !

С две думи изпълнява се нареждането на Кристалина Георгиева за промяна на демографската ситуация в България чрез заселване на пришълци от Афганистан, Пакистан, Сомалия, Тунис, Мароко, Алжир, Сирия, Ирак, Либия и други. Това не са предложения, които могат да се гласуват, а това са директни заповеди от ГЕРБ към общините в цялата страна !

Спуска се нареждане към общините със задължителен характер. Засега Бойко Борисов мълчи за това и ще мълчи, и ще шикалкави както шикалкави защо е издигнал на Кристалина Георгиева кандидатурата и за ООН?

Отговорът е прост, защото му е наредено !
Иначе защо ще го прави като това носи само огромни негативи и загуби за него без да има дивиденти? Преди 8 години когато казах, че пакистанци искат да купуват цели улици у нас от 24 часа веднага го отразиха, но днес обаче това звучи нормално нали ?Стефан Иванов: За мигрантите у нас
Сега на всички прокудени Българи в чужбина от Банките, които им взеха имотите, съдия изпълнителите, които помагаха за това прокуждане ще дойде мигът, в който ще натрупат състояние като продават имоти на общини, а общините след основен ремонт ще ги продават на семействата на джихадисти, терористи и всякакви такива докарани от Сорос в Европейският съюз !

Чудите се сега защо Кристалина Георгиева ли, не се чудете ето защо ! В Америка има игра САЙМАН КАЗА, а в България има друга игра Сорос каза и Бойко изпълнява!

И ако до сега някой се е оплаквал от битова престъпност и цигани почакайте малко арабските банди на Вашата улица !Стефан Иванов: За мигрантите у нас

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.