Стефан Пройнов: О, неразумни!

Стефан Пройнов О, неразумни!


Деволюция на съзнанието или краят на един свят! О, неразумни люде поради що се срамувате да мислите, да виждате и да чувате? Защо ви дадохме четмо, писмо и буквите покориха огромни територии, а днес вашите най-верни войни покоряват вас неразумните!

С разум трябва да се действа с мъдрост и премъдрост и както е казал Дякона из писмото си: „Приятелю и брате Филипе, ние, дейците сме си посветили живота на отечеството и да работим за толкова милиона народ. Трябва да се мисли зряло”!

Та и ние зряло трябва да мислим за добруването и за благоденствие на този народ и тази нация, за спасението на страната ни от тази олигархична алчна окупация!
Та да се върнем на днешните будители – псевдо патриоти и медии укротители! Нима в цирка няма Лъвове, тигри, мечки и всякакви животни опитомени възпитани в робство живеещи в клетки опиянени!

Efekt 2

Та и при Вас о неразумни няма еволюция на съзнанието, а деволюция!
Живеете в една дирижирана политическа извратена полюция!
Но карай робе, свиква се с добро и с злото, все пак „кучетата лаят, керванът си върви“, а скачат според тоягата, нали?
И така сутрин в новините – кой кого убил, ограбил и колко са загинали на пътят!
В обедните новини – скандал за корупция и войните по света, жертви от атентати, жертви от натравяне, жертви и още жертви, но истинските жертви сте вие !

Свикваме да ни заобикаля болка, нищета, кръв, страх и смърт и някак си робът беден привиква и приема смъртта за изтреблението и за нормалност!
После що иде неразумни юроде, кажи ми ?
Един чуждоземец Джулиан Пол Асанж казва: „Всеки път, когато сме свидетели на някоя несправедливост и не предприемаме действие, ние учим характера си да бъде пасивен в нейно присъствие и по този начин в крайна сметка губим всякаква способност да защитаваме себе си и тези, които обичаме.А в съвременната икономика е невъзможно да се изолираме от несправедливостта.”

Прав е, във всички медии ви облъчват и ви привикват към слабост, тази слабост, която е превърнала лъвовете и тигрите в атракция в цирка! Силата на подчинение, цензура и автоцензура се възпитава във вас, защото на правителството са му нужни роби, не хора, не личности, не индивиди, не творци, не създатели, а прости и елементарни човекоподобни потребители !

И така не се обиждайте когато Ви наричаме неразумни, защото разумът ви е затъмнен и сведен до изпълнение на подсъзнателни функции и примитивни инстинкти като ядене, пиене и основните чисто човешки физиологични нужди – наричаме го битовизъм!
Не всички са такива, ако четеш този сайт blife.eu и тази публикация ти си отворил очите и съзнанието си, което е една стъпка напред в посока еволюция на съзнанието, но и тежко бреме в стадото! Започваш да търсиш други като теб! Наричаме го хармонираме или трептим на една вибрация – допадаме си и имаме общи теми, но както и да го наричаме те няма да спрат да ни наричат роби ! За тях всички ние сме роби, които не можем да скъсаме тежките икономически вериги в този комерсиален свят !

Свят създаден от тях, в който правилата се определят от тях, а системата следи кой и как ги нарушава или не! Системата е тази за която премиерът Ви казва, че ще дойде и ще Ви светне синята лампичка ! Или всички, които сме пробудили съзнанието си трябва да се обединим и да свалим системата и статуквото, или всички един по един ще бъдем смазани от системата !
И какво ще се случи ли, ами облъчването ще продължи, ще гледаме по новините за войните по света и леко по-леко ще ни говорят за граждански войни, за етническо разделение, за война между етноси докато сами не пожелаем такава и пак кой ще ни управлява, тези същите!

Репресиите водят след себе си още репресии, контролът още контрол докато в България не се въведе извънредно положение, което ние сами ще приемем и сами дори ще пожелаем, защото сме се научили да не се борим срещу несправедливостта, да не отстояваме правата и свободите си и ще ги загубим, проклинайки децата ни да се родят роби !
А както е казал Алехандро Ходоровски: “Птиците, родени в клетка, мислят, че летенето е болест.”

Та и нашите деца няма да знаят какво е свобода и никога не биха се стремили към нея !
И докато стоим безучастно ние ставаме съучастници в едно престъпление срещу нас, нацията ни и човечеството ! Сега, ако мислиш като нас сподели тази публикация, защото „една птичка пролет не прави, но един петел цяло село буди“ и това е твоят начин да кажеш на другите, че е време да изхвърлим боклука от властта и да спасим бъдещето на децата си!
И така някой ще кажат, че това са клишета, но с тях един ден ще излезем на жълтите павета!

Автор: Стефан Пройнов

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.