Стефан Пройнов: Предсказание на Ванга за иманяри или уфолози

Стефан Пройнов: Предсказание на Ванга за иманяри или уфолози


Стефан Пройнов: Предсказание на Ванга за огромен златен град – история за иманяри или археолози, или привържениците на извънземните цивилизации.

“Преди хиляди години е изригнал вулкан. Под огнената лава били погребани голям град и много невинни хора. Те били високи, едри и се обличали в дрехи, тънки и блестящи като станиол. Били много просветени. Реката, която течала през града, била златоносна и всяко новородено дете го потапяли във водите й. Градските порти били украсени с големи позлатени крилати животни.” Това предрекла Ванга през 1985 г. за древния град под вулкана “Кожух”.

Пророчеството е записано и публикувано в книга от племенницата й Красимира Стоянова. Мълвата за злощастната съдба на древната цивилизация вълнува Петрич и околните села от десетилетия насам. Разпространяват се какви ли не приказни митове. Най-интересна е историята за златния кон, който се намира в центъра на града. Няма писмени извори, твърди Стефан Пройнов. Няма никакви артефакти, които да доказват наличието на такава цивилизация, на такъв град. Ако се вярва на виденията на Ванга, които имат над 80% успеваемост става дума за цивилизация, която е била с напреднали технологии погребана в недрата на земята. В по-късни изследвания на хора, които описват живота на Ванга тя често е споменавала, че именно същества от тази цивилизация или нещо като техни духове и помагат, че те и подават информация .

Efekt 2

Вярвате ли в такива изчезнали цивилизации на гиганти, на лемури, на атланти и на всякакви такива? Може ли според вас да има град под земята, в който всичко да е запазено като в Помпей например? Ако е така то България пак ще бъде обект на интерес на огромни мултинационални корпорации борещи се за технологии, които осребряват по един или друг начин военните също се интересуват от оръжия, с които могат да променят световното господство.

Стефан Пройнов: Понякога си мисля, че някои тайни трябва да си останат такива, защото ние хората сме доста недорасли за да получаваме различни енергии и технологии, защото ние не ги използваме за да градим и създаваме, а за разруха и оръжия за масово поражение.

Знанието и познанието е сила, но трябва с разум да се използва за благоденствие и просперитет на народите, за МИР и щастие. Добре, че думите и не се взимат на сериозно иначе малката ни беззащитна колониална държава ще бъде обект на интерес на големите сили. Има тайни за които си струва човек да умре само и само да не умрат хиляди или милиони на планетата ни. Няма никакви доказателства в подкрепа на това видение на Ванга и най-вероятно става дума за видение от друго паралелно измерение.

Иначе далеч назад биха го търсили руснаците, а сега американците биха го открили със съвременни технологии и сателитни сканирания и модерно геодезични сеизмични техники, които засичат промяна на земните пластове на десетки километри под земната кора.

Стефан Пройнов: Ние хората сме устроени така, че да приемаме лъжата и да я интерпретираме в годна и удобна форма за самите нас. Мисля си, че думите на Ванга силно интерпретирани и видоизменяни докато до нас достигне една информация, която е някак си натаманена в посока древна цивилизация и по-скоро историята е за уфолози, отколкото за иманяри.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.