Стефан Пройнов: Редки ли са грешните монети?

Стефан Пройнов: Редки ли са грешните монети?


Стефан Пройнов: Има два вида мнения, че грешните монети всяка една по своему си е уникат, което е вярно и друга теория, че да купуваш сгрешена монета е да изкупуваш бракът на монетните дворове дефакто това е отпадъчен материал, което на практика си е също вярно.

Efekt 2

 

Изказване на експерти, че се засилва нумизматичният интерес към този вид монети същата информация се потвърждава и от компаниите за издаване на сертификати, че все повече такива монети им се дават за анализ.

 

Във същото време цените на тези монети варират от много евтини до много скъпи на електронният пазар. Къде е истината, оставяме на вас всеки сам за себе си да прецени.

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.