Стига с тази България


Стига с тази България, няма я вече, изоставихме я ние в ръцете на мутрите и престъпността!

Стига Ви казвам, бре хора, не се борете за нея!
Нека си я продават политиците, нека я грабят разбойниците, нека я рушат, нека я съсипят, а ние да си помълчим, ние да си заровим главите все едно това не е нашата Родина!

Патриотизъм е да браниш своето, а ние какво браним – насъщният, работата и мизерията.
Ние какво браним като не браним собствената си родина?
Стига с тази България казвате, ама явно толкова мъка и страдания не и стигат на тази България, толкова предателства, толкова унижения и неуважения, хора достойни с недостойни пенсии, хора силни пък на колене заради мафията тя да е добре.

Efekt 2

Паралелната държава тя командва, тя ни управлява, тя е тази, в която един милиционер внезапно събужда се милионер.
А ние не сме народ нито даже публика, ние сме съучастници на онищожението на република !

Стига с тази България, да я оставим на мутрите в ръцете те ще я оправят и себе си ще оправят, ама какво ще стане когато децата ни попитата защо сме седели, защо сме търпели и защо сме мълчали?

Стига с тази България, няма да ни питат децата като те ще са в чужбина, а ние тук погребани и забравени, стига с тази България, нека управляват мутри и бандити, а Вие си стойте у дома! Браво бе хора, само така, само така!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.