От съджука на Живко Мартинов му прилоша

От съджука на Живко Мартинов му прилоша Стефан Пройнов


Живко Мартинов се сринал психически заради суджука

Бившият депутат от ГЕРБ Живко Мартинов е сринат психически след скандала „Суджукгейт”. Това обявиха адвокатите му – Виктор Михайлов и Христо Ботев, в сутрешния блок на Би Ти Ви.
Адвокатите все още не са се запознали с доказателствата срещу клиента си и смятат, че е недопустимо той да бъде третиран като виновен, преди да е имало съдебен процес срещу него. На Живко Мартинов вчера бяха повдигнати шест обвинения. Определена е мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 45 000 лева.

“Оспорвали сме размера на гаранцията”, уточни Христо Ботев.
Относно свидетелите срещу бившия депутат, които обвиняват Мартинов в натиск и рекет, Виктор Михайлов обяви, че това са просто интервюта и становища, които не са проверени по Наказателния кодекс.
Обвинение беше повдигнато вчера и на директора на Областната дирекция по безопасност на храните в Добрич Розалина Брайкова.
Миналата седмица бе съобщено, че бизнесменът, рекетиран със суджуци от бившия вече депутат и областен лидер на ГЕРБ Живко Мартинов, вече е фалирал.

Efekt 2

“Искаше да бъде направен по определена рецепта от него, как да бъде направен, защото суджука е за еди кой си /визира премиера Борисов -б.р./, ако не му харесал суджука, после всички сме умрели”, разказа пожелалият да остане анонимен бизнесмен от Добрич.
След три години той решил да откаже да изпълнява поръчките му. “Живко Мартинов изпълни заплахите си. Написаха ни актове от НАП и направо ни разбиха. Приключих с бизнеса. Хората, които работиха във фирмата останаха на улицата и това е”, обясни бизнесменът.
Той разказа, че е бил убеден от ексдепутата да си плаща със суджуци, защото бил в някакъв списък: Бяхме задължени да го правим, защото иначе имаше думи: “Ще ви съсипя бизнеса, приключва мача за вас и т.н.”, каза бизнесменът.
Живко Мартинов вече не е депутат, след като самият той се отказа от мястото си в парламент. Главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета му и образува наказателно производство.
Източник: banker.bg

Ние Blife.eu ще допълним, че всеки бандит доказан или не, доказан щом му предстой дело се разболява !
Някак си изведнъж се събуждат болести за който той не е подозирал и изведнъж лекарите решават, че лицето не може да пребивава в местата за лишаване от свобода! А ако си наистина болен единственият, който може да ти помогне Б, не Бойко Борисов, а самият Бог !
Спомнете си делото „Килърите“ някой знаели как любовницата на Цветан Цветанов, сега зам. главен прокурор на България – Ася Петрова, държеше единият подсъдим в Шуменският арест на командно дишане? Човека 98% инвалид, но му прекараха ток до килията и му сложиха апарат за командно дишане, но сега за Бати Живко ще започнат да се вадят документи, че бил много зле !

Така от четири тона не му се вдигна нито холестеролът, нито хемоглобинът, нито триглицеридите, а сега изведнъж някак си се разболя !
А човека, който е бил рекетиран за него никой нищо не казва, че колко работни места са затварят за тези 170 000 лв глоби, че един бизнес е съсипан с рекет и изнудване, а там съсипани съдби няма ли?

Мамицата Ви и ГЕРБЕРАСИ, безскрупулни бандити сега и жертва ли ще се опитате да го изкарат този Добрички рекетьор?
Елена Йонева каза, че във всеки град има поне по един такъв, който си мълчи и е рекетиран !
Ако искате мафията да спре да Ви рекетира спрете да и служите, спрете да и плащате, спрете да вливате пари в централите на ГЕРБ, защото с Вашите пари те купуват своят стандарт на живот, но и купуват гласове, а след това рекета продължава !
Ако искате да спре това всички Вие трябва да спрете да им плащате, защото не могат всички да Ви вкарат по затворите, не могат всички да ни смажат, но един по един мамицата ни ще разкатаят !
Кажете НЕ НА СТРАХА !.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.