Тато и татковците на нацията !

Тато и татковците на нацията !

За Тато и татковците на нацията и баба Ванга, думи и слова вижте тук сега !

Георги Първанов похвали новият президент !
Той коментира и ветото върху приетия закон за концесиите, като похвали Радев за това и допълни, че подкрепя действието му.
Естествено не липсваше и критика!
Президентът от 2002 до 2012 г.

Георги Първанов леко сръчка Румен Радев по повод протестите в Румъния. Преди време той каза, че ще отиде там да проучи техния опит, но ето, че и при тях нещата не вървят съвсем гладко, както сочат протестите. Борбата с корупцията е процес.

Що се отнася до нас – един закон не е достатъчен.
В крайна сметка, ако не са здрави институциите и администрацията не боледува, няма да можем така лесно да се справим, коментира Първанов.

Efekt 2

Ние от Blife.eu само ще добавим, че е рано да се дават оценки на Радев и че всеки негов ход и дума се гледа през лупа !

Всички политически централи дебнат и за най-малкият гаф или повод да създадат някаква жълта сензация и да го омаскарят по български дето се казва търсят му цаката!
За сега обаче новият президент за разлика от предишният не говори глупости, а всяка дума е добре подбрана и на място !

А още по-старият президент няма за какво да го сръчква за реформите в друга страна, защото и там протестите са иницииране под натиск както и законите така са избрани !
Ние знаем, че Европейската комисия притиска Румъния за тези закони, но знаем и че няколко хиляди политици и обществени фигури, и дори медийни магнати и олигарси са в затвора, а това по времето на Георги Първанов не се случи у нас и някак си не му отива да дава квалификации, нищо че е най-старото куче в президентската институция с най-голям стаж и опит при това ! Не трябва да се сравнява Румъния с България, а само да се вземе добрата практика от нея !

А като сме тръгнали да връщаме назад във времето президентските лица да припомним и думите на най-дългогодишният баща на нацията Тодор Живков, „че в България навсякъде по всяко време има материал” и за затвора за 27 години май бая политици имат грехове и прегрешения, а и думите на Ванга са, „че всеки рано или късно плаща“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.