Тодор Живков: Битката между Бойко и Станишев е като битка между Гладиатор и Евнух!

Тодор Живков: Битката между Бойко и Станишев е като битка между Гладиатор и Евнух!


Злопаметните демократи!
Битката между Бойко и Станишев е като Гладиатор и Евнух!
Погребален агент ли е Сергей Станишев за БСП?

Според Костадин Чакъров и Азис е по-силен от Станишев и така на практика Бойко Борисов е отгледан от Станишев!

Държавна Сигурност е подслушвала около 3000 човека, а по времето на голямата екскурзия са били около 4200 човека, но сега обаче се подслушват над 120 000 човека за щяло и нещяло !

Efekt 2

Кога е било диктатура – тогава или сега ?
Кадрите на ДС тогава преминали на страната на Демокрацията и тези, които са завършили руската школа, а по-късно са минали на страната на САЩ и новото време са тези, които са съсипали държавата !

Именно те са кукловодите на Прехода всеки сам по отделно в името на личното си облагодетелстване !
И сега имат една цел – да бранят заграбеното от народната власт !

Да, днес някой публицисти ще ги обвиняват, че не ги слушат главите, но в действителност властта и парите са в ръцете на тези хора, а ние можем само да търсим нашето място в оцеляването си като личности и хора !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.