Тревога става страшно: Полша каза не на мигрантите ! Да ги последваме !

Тревога става страшно: Полша каза не на мигрантите! Да ги последваме ! Стефан Пройнов


Полша категорична – Няма да приемаме бежанци, налагайте ни санкции
Правителството на Полша никога няма да се съгласи страните в ЕС да бъдат заставяни да приемат бежанци, заяви полският премиер Беата Шидло.
Няма съгласие на полското правителство да се налагат принудително някакви квоти и страните членки да бъдат заставяни да приемат бежанци
бяха думите на премиерът на Полша. Тя подчерта, че това е позиция не само на Полша, но и на други държави от Европейския съюз.
„В Полша сега няма възможност да се приемат бежанци“, каза Шидло. Тя същевременно посочи, че страната и активно участва в оказването на хуманитарна помощ и възнамерява да разшири участието си в такива проекти.

Полското правителство е готово да понесе наказание от ЕС за отказа си от приемане на бежанци, но няма да се съгласи с процедурите по прием на имигранти. Това пък заяви полският външен министър Мариуш Блашчак в интервю за полското радио MVD.
По неговите думи за Полша „със сигурност ще бъде по-лошо“ да приеме бежанци, отколкото да изтърпи последствията от отказа си да го направи.
„Помним какво се случи в Западна Европа, помним терористичните актове. Помним, че всичко започна с относително малобройни мюсюлмански групи, които сега са многочислени“, посочи Блашчак.
Така той коментира изказването във вторник на еврокомисаря по имиграцията Димитрис Аврамопулос, който предупреди, че Европейската комисия ще започне процедура срещу Полша и Унгария, ако до края на юни двете държави-членки не изпълнят своите ангажименти по приемането на бежанци в рамките на договорените квоти.
Според Блашчак принудителното преселение на бежанци само задълбочава кризата.
Ако трафикантите на хора чуят, че тези, които превозват в Европа, намират убежище в други държави, то те още повече ще разширят своята престъпна дейност. А това води след себе си до риск за живота и здравето на хората, които се опитват да стигнат до Европа.
заяви още министърът.

Кшиштоф Щерски, ръководителят на кабинета на полския президент, пък каза, че правителството на Полша не е задължено да изпълнява ангажименти, които „безотговорно и в противоречие с интересите на страната“ е взела предишната власт.
Преди близо две години в рамките на европейската програма за разселване на бежанците в ЕС Полша се ангажира да приеме на своя територия 7000 души. След идването на власт на „Закон и справедливост“ – дясната партия на Ярослав Качински, Варшава обаче промени позицията си и заяви, че няма да вземе участие в квотното разпределение на имигранти.
Източник: anketabg.comБойко е гей Стефан Пройнов

Efekt 2

Сега и гневният коментар на Blife.eu:
Всички държави могат да кажат на ЕС да го “смуч@т сополив” и да си заврат  някъде размаханият пръст, а само нашият Бойко Борисов при вида на размахан пръст сваля гащите като за клизма !

Но удоволствието му да Бъде във властта е като перорален масаж на простатата!

Да унищожиш собствената си страна и нация, да превърнеш раят на балканите в екарисаж на родолюбци и ислямиско гето това може да означава само едно – страхливият Борисов избра да унищожи България пред това да покаже характер и мускули !

Корнелия Нинова си имаше смелостта да се опълчи на ЕС и затова не спечелиха изборите, а Борисов големият Мъж с малките топки пак ще разтвори бузки на някой Брюкселска мижитурка от администрацията !

Цената обаче е заличаването на страната ни, на нацията ни, на един хилядолетен народ, на един велик народ !

Заради страховете на един Премиер трябва ли да гледаме как България се погубва ?

Хора опомнете се, отворете очите си, сърцата и разумът си, никой не може да нарежда на най-древният народ в Европа, никой не може да Ви каже да приютите в домът си някой чужд да му дадете стая, хляб и жена си, да се възползва от дъщерите ви, от децата ви, да вземе всичко, което имате!
Това не е хуманитарна акция за ден или за два, а това е окупация на една цивилизация, на една нация и това е цената Бойко Борисов да е на власт !

4 години! За четири години един Българин или турчин, или един ром няма да останат в Българската територия !
Време е за национално обединение или поне да кажем стоп и да направим референдум на който да решим ние народът дали да приемаме още окупатори или да депортираме тези !
Каква солидарност, за каква хуманитарност става дума след като всички знаем за какво става дума хиджра. Хиджра е фундаментът на исляма.

Ислямът се разпространява с преселение. В момента виждаме поредната! Време е за народът да решава или за народен съд и който каквото му е писано иначе дилемата „те или ние“!
Това не е език на омраза, това е инстинкт за самосъхранение !
„Ние не искаме чуждото, но няма да дадем и нашето“!
Скоро май ще е време за опълчение !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.