Тревога! 2,4 милиона Българи се евакуират

Тревога! 2,4 милиона Българи се евакуира


Над 2.4 милиона са вече българските граждани, които живеят в чужбина.
Бойко Борисов казва че се връщат а те не спират да се евакуират не да имигрират.
Според данните най-голямата българската диаспора е вече в Германия, където българите са 416 хиляди. Следват преминалите на второ място по брой българи в Турция, които са 350 хиляди, САЩ и Гърция с по 300 хиляди, Испания с 250 хиляди, Италия със 120 хиляди и Великобритания със 100 хиляди.

Данните от МВнР са сравнени с тези от сходно запитване от 2011 г. За Германия данните показват, че преди 7 години техният брой е бил близо 75 хиляди, което означава, че в периода до 2018 г. той е нараснал с близо 340 хиляди души. Общият брой на българите в чужбина пък е нараснал с приблизително 400 хиляди за тези 7 години. Любопитни са и данните за Турция, където се наблюдава намаляване на българските граждани с около 150 хиляди..

Такива са например данните за Франция, където е посочено, че живеят между 60 и 80 хиляди българи, Австралия с 10-15 хиляди българи и Нова Зеландия, където броят е между 3 и 5 хиляди души.
На всеки час по четерима Българи напускат страната ни за винаги сега броят им расте.
Като всеки втори емигрант е в активната възраст между 20 и 39 години.

Efekt 2

И след като групировката ГЕРБ извършиха държавна окупация и обявиха България в ликвидация на Народа му остана или да протестира или да се евакуира.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.