Турция закри 15 медии и уволни 10 000 държавни служители с два нови указа !

 Турция закри 15 медии и уволни 10 000 държавни служители с два нови указа !

Турция закри 15 медии, включително кюрдски информационни агенции, и уволни около 10 000 държавни служители и хора от силите за сигурност.
Това стана с два нови указа, издадени вчера, съобщи Анадолската агенция, цитирана от ДПА.

ПРИХОДИТЕ НА ТУРЦИЯ ОТ ТУРИЗЪМ С РЯЗЪК СПАД ГЕРМАНИЯ: ПРЕГОВОРИТЕ С ТУРЦИЯ ЗА ЧЛЕНСТВО В ЕС ЩЕ БЪДАТ ПРЕКРАТЕНИ ПРИ ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ

Efekt 2

Указите се отнасят до голям брой въпроси, включително ограничение на правото на адвокатите да разговарят на четири очи с клиентите си и промени в правилата за назначаване на ректорите на университети по начин, по който правителството да има по-голям контрол върху процедурата, предаде Дарик.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.