Ужас! Учебник по Джихад на Български Заля Родопите! Влачи Помаците към Радикален Ислям! Виж Тук: +ВИДЕО

Ужас! Учебник по Джихад на Български Заля Родопите! Влачи Помаците към Радикален Ислям! Виж Тук:


В България се изучава Джихад и то с учебници, написани на чист български! Проповядването на „свещена война“ срещу християнството е забранено у нас, но явно никой не се съобразява със забраните, а държавата нехае какво се случва под носа й.
На независимите депутати и на Лютви Местан отдавна им дърпат конците от Турция, призна днес бившият Главен мюфтия Недим Генджев . Той разкри, че в турското Министерство на религиите има 95 служители, които работят за мюсюлманите в България, пращат учители, пращат много пари, контролират големите джамии и промиват мозъците на помохамеданчените българи – помаци в района на Родопите, както и на турското население у нас.
„Те застрашават националната ни сигурност, защото проповядват и Джихад, а проповядването на исляма е много по-радикално отколкото в съществуващите досега джамии“, каза още Генджев.
През последните години в Родопите и Южна България напълно безконтролно навлязоха ислямски проповедници, които учат възпитаниците си на радикален войнствен ислям. Промъкнаха се и представители на „Ал Уакф ал Ислями“, която е една от най-опасните ислямистки секти – групировки.
В глухи, забравени от Бога селца се издигнаха скъпи джамии, в част от които има и ислямски училища.
Ученици веднага се намериха, тъй като населението там е много бедно, а в ислямските училища се раздава безплатна храна, на питомците се дават дрехи, а тези, които се учат добре и усвояват Корана, турския и арабския, се водят на безплатни екскурзии в Турция и им се показват най-бляскавите улици и магазини, както и джамиите с молещи се по пет пъти на ден хора.

джихад
Промиването на мозъци тече с пълна сила. У нас видно се обучават Джихадисти, щом има и учебник. Той пък е за помаци, които не знаят турски, но бързо ги приобщават към новата вяра и новите правила.
И всичко това става пред очите на спящите блажено български политици от управляващата ГЕРБ. Те са заети да трупат пачки и да правят задкулисни заговори, но не и със сигурността на България и опазването на християнството и територията ни.
Непрекъснато се говори, че Турция има план да откъсне област Кърджали и половината Родопи.
На фона на това президентът Плевнелиев и премиерът Борисов нагло заявяват, че турците са наши братя и трябва да спазваме евро-атлантическите ценности.
И не е далеч мигът, когато ще се окажем с жестоко отрязана и обрязана територия, в която няма да има какво да защитаваме.
Това ли е бъдещето на България? Коран, джихад и ислямски училища?!?!?!
Явно да…
Източник:skandalno.net

Ето едно Видео за което ние от Blife.eu алармирахме !

Efekt 2

Ние от Blife.eu питаме защо никой не говори за фондациите от Турция, който идват на визита у нас и именно в Родопите? Колко Турски депутата са свързани пряко с потурчването на бедните ни помаци ? Колко удобно държавата си затваря очите и ще продължава, защото медиите са на ДПС правителството на АНКАРА та кой ще каже гък срещу тях кой ? Който започне да разследва в тази посока веднага МВР се включва да го притисне или да изземе доказателственият му материал !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.