Унгария започва арести на всички бежанци в страната си !

Унгария започва арести на всички бежанци в страната си !


Унгария прие закон за автоматично задържане на бежанците
Унгарският парламент одобри днес автоматичното задържане на всички бежанци в лагери по южната граница на страната, предава АФП.

Законът, одобрен от голямо мнозинство от депутати, според премиера Виктор Орбан е в отговор на наскорошни терористични атаки в Европа, извършени от мигранти.

Всички мигранти, които влязат в страната или вече се намират там, ще бъдат задържани или премествани в лагерите, наречени “транзитни зони” в текста на прокарания закон, няма да могат да напуснат Унгария или да се придвижват в рамките й докато техните молби за убежище не бъдат обработени.

Efekt 2

По този начин се възобновяват преустановената през 2013 г. практика, според която Унгария задържаше всички, подали молба за убежище, припомня агенцията. “Амнести интернешънъл” твърди, че законът противоречи на европейските принципи, според които е забранено някой да бъде задържан заради това, че е потърсил убежище.
Източник:sega.bg
Ние от Blife.eu ще добавим, че в България всеки, който се опълчи на кампанията за внос на мигранти е автоматично осъждан !

Само че няма къде да го депортират, затова го поставят под домашен арест !
Странно нещо е светът – едни ги изселват, други ги заселват, а какво ще стане с нас кореняците?

Ами ще ни изкоренят един по един и кой прокарва тази политика на толерантност и гостоприемство, кой не затвори границата ни, кой е виновен за това ?
Ние допуснахме да се случи и сега искат пак да управляват тези същите, и пак ние ще го допуснем или пък не !
Време е Българските политици да вземат пример от Виктор Орбан и да забраним цялата бежанска измет, която се изсипва строго контролирано от Турция, ако не искате един ден децата ни да преживеят онова съжителство !

ГЛАСУВАНЕТО ЗА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.