Унищожението на селата е приоритет на Борисов

Унищожението на селата е приоритет на Борисов
Ужасяващите факти за обезлюдяването на България! 164 села изчезнаха от картата на България.

Според статистиката на НСИ пък в още 564 селища живеят по по-малко от 10 души. Въпрос на време е и те да бъдат махнати завинаги от историята на страната ни.

Така на практика се обезлюдяват цели региони за който са харчени стотици милиони за инфраструктура и комуникации ! Това е политика на държавата да се строят детски площадки там където няма деца и стадиони там където няма хора ! Всичко това е усвояване на средства от еврофондове!

А защо не се осигуряват работни места в тези села, защо не се подпомага фермерството и еко зеленчукопроизводство, защо не се създава поминък там ? Ако има поминък ще има и хора, а те ще предават своят поминък на поколението, което създават и селата биха разцъфтели като китни градини, а продукцията, която произвеждат пак би хранила градът !

Efekt 2

Днес се строят модерни музеи, в които да покажем на децата какво е слама и мотика, какво е вила и брадва, а някога това можеше да покажат баба и дядо на село! На село въздухът бе чист и храната екологична, децата имаха детство, което никоя компютърна технология не може да им го даде ! Днес всичко това е в една отминала епоха, а децата са болни и объркани, пенсионерите не обикалят градини, а хипермаркети ! А качеството на храната се диктува от Европа !

Днешните млади няма как да познават истинското безгрижно детство ! Днешните млади няма как да познават вкусът на истинското домати и истинското месо ! Те не познават вкусът на домашното вино и ракия и не знаят какво е да си имаш истински приятели, с които в сговор рамо до рамо да работите и да си помагате !

Градът и животът в панелните килии ги превръща в консуматори живеещи от дата на дата, аванс и заплата, забързани в стрес и безчовечност, забързани в алчност и надхитряване, загубили достъп до природа и еко свят!

Загубили сме връзката с природата, което ще ни заведе по-бързо в гроба! България бе аграрна страна, която хранеше няколко държави, а днес сме една болна страна, която не може да нахрани себе си дори ! Световният проблем не е с невъзможност да се изхранят бедните, а невъзможно е да се изхранят богатите ! Алчността на Борисов е проблемът на страната ни!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.