Усещането за престъпен модел за управление се превръща в еталон за поведение

Усещането за престъпен модел за управление се превръща в еталон за поведение


Усещането за престъпен модел за управление се превръща в еталон за поведение

Социологическите данни за усещането 71% от българите казват, че е необходимо разследване на корупцията на най-високо политическо ниво. 63% казват, че трябва да се разследва корупцията в местната власт.

Това каза по време на кръгла маса управителят на „Алфа рисърч“ Боряна Димитрова, която представи данните от проучване „Противодействие на корупцията 2018:
обществени очаквания и постигнати резултати“ на „Алфа рисърч“ и Асоциация „Прозрачност без граници“! „Можем да добавим 59%, които казват, че трябва да има разследване на корупцията в централната администрация“, посочи тя. „Формира се общо възприятие за корупцията, което не оставя съществена система на държавата незасегната“, заяви Боряна Димитрова и обяви, че основният заподозрян е политическата корупция.

Efekt 2

Вчера в Шератон се проведе среща за борба с корупцията по високите етажи, която не бе отразена от медиите, но и да беше някак си свикнахме всеки ден да говорят за едни откраднати милиони !

Това се превърна в нормалност, това някак си научи хората да казват, че всички крадат, всички са еднакви и това демотивира обществото да се бори с корупцията !

Истината е, че правителството на ГЕРБ и техните политически патерици осребрили доста прилично престоят си в политиката някак си възпитаха хората в една корумпирана среда, която всички приемът грешният модел за нормален, а тези, които говорят за нормалният модел на поведение ги наричат, че разпространяват фалшиви новини !

Най-лошото е, че промяната на нагласата на суверена е промяна и на средата, в която живеем и така престъпното поведение се превръща в еталон за подражание и това е пагубно за нацията ни !

Усещането за престъпен модел, за управление се превръща в еталон за поведение и така усетът се загубва !

Сега усещате ли, че ви пробутаха теорията за привикването, но спокойно по същият модел ще привикнете и към масовите безредици и войната като един ден ще смятате, че избиването на хора покрай вас е нормално!
Виж Украйна и не питай!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.