Фалшивите новини победиха фалшивите политици !

Фалшивите новини победиха фалшивите политици ! Stefan Projnov Стефан Пройнов


Фалшивите новини от България набират скорост в интернет !
Истината е, че се води хибридна война в интернет, но не толкова за надмощието на Америка или Русия, а за надмощието на ГЕРБ над всички останали !

Само че колкото и да тръби Цветанов по телевизиите, които никои не гледа и колкото и да се напъват сайтовете на „Медиапол“ и „Клуб зет“ както и вестник „Капитал“ тяхната аудитория е силно ограничена и посланията им недостигат до широк кръг хора !
Истина или не фалшивите новини набират скорост и вече са първите позиции в ГУГЪЛ!
Жесток удар по фалшивите политици !

И след като fakenews.bg се превръщат в бича на фалшивите политици, нашият екип научи наскоро, че е имало предложение да бъдат купени !
Предложена е шест цифрена сума, но те са отказали !
Какво предстой сега с тях ?
В България за шест цифрена сума има хора, които биха убили дори !
Дали някой силно мотивиран служител на ДАНС или МВР, или ГДБОП, или която и да е служба няма да потърси кой дава такива пари за борбата с фалшивите новини? Кой плаща да се поругават гробове и да се клеветят журналисти !

Efekt 2

Стефан пройнов

Или това е ПИАР ХОД на fakenews.bg за да си вдигнат цената?
А може и всичко това да е измислено, но все пак колко струва една изява по БТВ за да излезеш и да кажеш, че именно фалшивите новини са направили Румен Радев президент и това да е самият Цветан Цветанов? Явно от ГЕРБ има защо да са разтревожени, ако това е вярно, а когато fakenews.bg са вдигнали кръвното и адреналина Цветанов и Борисов тогава става ясно кой дава пари за публикации и кампании, кой е поръчителят?
Войната на фалшивите политици срещу фалшивите новини е факт !
Те знаят, че когато една лъжа се повтори сто пъти се превръща в истина дето се казва „с техните камъни по техните глави“!

Сега след като не намират регламентиран начин да подчинят медиите те ще потърсят нерегламентиран такъв и той какъв ще е в стил СИК или Един Господ знае какво ще им дойде на тъпите тикви на умът !
Но до тогава ние от Blife.eu ще подкрепяме техният стил !
Дори по времето на Комунизма имаше вестник „Стършел”, а днес виждаме цензура на вестник ПРАС ПРЕС и как се свалят карикатури от ефира да им се угоди на тия !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.