Френски капитализъм и български социализъм

Френски капитализъм и български социализъм


Някой спомня ли си онзи лош социализъм ?
А спомняте ли си като деца какви игри играехте, защото тези игри от онова време не бяха по-различни от тези на който играеха децата на капиталистите !
Храните ни не бяха по-различни, дрехите също нямаха кой знае каква разлика ! Естествено искахме вносното западното, но не това е акцентът, който искаме да придадем !

Всички психодесни имат една основна опорна точка в спорът със социалните хора милеещи по соца !

И това е А ВИЕ, СПОМНЯТЕ ЛИ СИ КАК И КОГА ЯДЯХМЕ САМО БАНАНИ И ПОРТОКАЛИ?
Истината е, че системата за замразяване на плодове и се появява много късно ! В Европа масово се разпространяват хладилници с марка AEG !
Според главния инженер Йоахим Бюргел до първото полугодие на 1994 г. всички хладилници с марка AEG ще бъдат с по-добра изолация !Френски капитализъм и български социализъм

Efekt 2

До този момент в Европа са произвеждат фреонови хладилници не повече от 40-50 000 броя на година !
Хладилниците са били значително по-рано измислени в Америка, но цената на един хладилник е била колкото на два нови автомобила и не всеки е можел да ги има !
Та да се върнем на края в 80 – 90 години и да си спомним кога имахме цитрусови плодове и дали в онази капиталистическа Европа са имали целогодишно плодове или и те като нас когато плодовете узреят в топлите страни тогава и капиталистите и социалистите са ги ядели !

Затова вижте видеото, в което ще разпознаете игрите от своето детство с едно уточнение, че децата, които са заснети са във Франция не в комунистическа България !

Дали сме живели в сянката на лошият комунизъм оставаме на вас да прецените?
Но едно можем да кажем сега, че лошият комунизъм бе далеч по-добър от сегашният капитализъм !
Няма да влизаме в подробности какво имахме тогава и какво имаме сега, но ако някой иска да си каже нека сподели какво му липсва от онова време !
Сега има много хладилници, но са празни !
Сега всяко второ дете е болно, а храните ни са боклуци и нищо, че са скъпи !Френски капитализъм и български социализъм

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.