Футболист нахрани ротвайлери с убитото си гадже

Бившият вратар на „Фламенго” е обвинен в жестоко убийство на приятелката си, модела Елиза Самудио. Бруно Соуза е изготвил жестокия план за убийство на жената, след като тя е заявила в медийното пространство, че е бременна от него и ще се обърне към съда, за да докаже бащинството му. В убийството са участвали още трима души – бившата жена на Соуза, доведеният брат на вратаря, полицаят Сантос и племенникът му.

Според следствието в момента, мъжът се е запознал с Елиза на парти, а след това прекарал нощта с нея. След като жената го обвинила в бащинство на бъдещото и дете, а също така, че ще го съди, планът за нейното убийство се е задвижил. Доведеният брат на Соуза отвлякъл момичето, а след това го довел в дома си, където Сантос (полицаят) започнал издевателствата над манекенката. Самият Бруно Соуза е наблюдавал случващото се, но за да не чува крясъците на момичето е усилил музиката.

След като Елиза издъхнала, извергите не се спрели до тук, а разчленили тялото на жената и нахранили с него кучетата си. По време на съда Бруно признава, че е знаел за това убийство и че се планира, но отказва да признае, че го е поръчал. Досието на бившият вратар не е никак чисто, като освен за пушене на трева, той е бил обвинен за отвличане и побой над бившата му приятелка. На последното заседание на съда, Соуза признава, че съжалява, че не е попречил с цел  да намали присъдата си.

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.