Хибридни войни ! Защо има тероризъм +ВИДЕО

Хибридни войни ! Защо има тероризъм +ВИДЕО Стефан Пройнов


Една гледна точка за тероризъм и кой живее от тази смъртоност дума !

Защо ни лъжат?
Какъв е смисъла от манипулациите в медийното пространство? Защо хората, трябва да се отчаят и обезверят?
Пари, Власт, Забавление и игри на НЯКОЙ!
Колко са прости отговорите, но явно хората са по глупави и от тези отговори!
Защо допускаме доброволно, да сме роби и жертви, на алчни палачи?
Русофили или русофоби, американофили или някави други фоби, мразещи бежанци или съчустващи?!

Истината е много проста. Не трябва да бъдем предатели и слуги на фобите. Фобите са създадени от престъпните олигархични ционисти, а те нямат цвят, религия, граници или етнос. За тях са важни само властта и печалбите. Много добре организирани, те подклаждат омразата в народите, за да може пък тези отдолу да им служат и изпълняват заповедите им. Нито един обикновен човечец, от който и да е народ не е виновен за войните, гладът и мизерията. Но престъпните олигарси, чрез платените си медии поддържат напрежението и омразата между хората.
Българите трябва да мразят Турция, заради пет вековното иго, после циганите защото се лансират и живеят на гърба на социалната система. Други пък насъскват циганите срещу гяурите. После македонците да мразели албанците, украинците – руснаците, американците всички, християни срещу мюсулмани, мигранти срещу местни, православни срещу католици и т.н
СТОП!

Efekt 2

Кой генерира тази омразата?
Именно тези – кукловодите, разпалващи войните и междуетническите конфликти.
Как без финансова подкрепа от същите тях Ислямска държава щеше да се сдобие с пари и оръжие?
Как в Украйна щеше да се случи майдана, ако не бяха наляти олигархични пари, а след това от само себе си ли се появи пък народно опълчение?
Кой, с какви пари и оръжие създаде косовските албанци, кой въоръжи Словения и Хърватия?
Ето така се разпалват конфликти по целия свят – с предварително създаден сценарии за разпалване на омраза, с продажни медии и добре издут пертфейл.

Нима си мислите, че случайно някъде някой народ се е пробудил и просто така е станал, за да защити собствените си интереси. Такъв случай в близките 200 г няма! ВЪЗМОЖНО Е И ДА НЯМА НИКОГА ПОВЕЧЕ.
Ето, да разгледаме Украйна. Какво наблюдаваме там? От една страна Киевската хунта, в която преобладават крайните националисти и откровени фашисти, от другата страна Русия и използваното руско население в Донбас, които пък се борят срещу фашистите. И двете страни имат УЖ справедливи каузи. Но въпросът е КОЙ им ги натресе и подкладе огъня така, че два братски православни народи да се самоизбиват? Кой наля този прекомерен фашизъм или патриотизъм. И при двете страни бяха използвани болни теми и мотивиращи фактори за манипулация. Кой има интерес от това? Ами пак онези, трансгранични мафиотски олигархични структури.
И кой мислите ще е победител в този конфликт?
Единствено те!

Защото с всяка жертва омразата в народите се задълбочава още повече и загиват най-будните и достойни синове, които всъщност са и заплахата за самата олигархия. И колкото повече се избиват, толкова повече засилват властта на световния мафиотско – олигархичен елит.
Друг пример е войната в Сирия и Ирак.
Нима мислите, че американците и руснаците не могат да се справят с шепа радикализирани психопати?
Значи някой отново има интерес от това.
Но губещите са пак народите и обикновенните граждани.
И геноцидът над човечеството продължава.
Изводът е, че не трябва да се делим на някакви, а да се обединим срещу Злото.

Днес, при създалото се напрежение в Европа очаквайте и се гответе за огромни беди. Но и тогава търсете виновника не в стоящата срещу вас жертва, а в продажните партийно-олигархични политически елити.

Предупреден, значи подготвен и въоръжен!

Борете се!

Побеждават силните духом!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.