Художникът Бойко Борисов е типичен представител на ”Нео-абсурдизъм”!

Нео-абсурдизъм…
Всеки ден сме свидетели на сюрреализъм на карикатурата, която рисува абсурдните краски на нашият живот. С магията на четирите сезона Бойко Борисов обрисува заобикалящата ни среда, подменяйки Слънцето за шепа свещи. Мракът, който излъчват картините му е огледална проекция на душата на твореца.Борисов ходожникВлиянието на ”Нео-абсурдизъм” е силно заразително в ласкателските среди и тези на мазните хлъзгави нагаждачи.

Страданието на човекът е дълбоко засегнато в творчеството му и докато медиите обрисуват твореца в Гугъл, че е талантлив и божи човек то все повече хора виждат как този медиен продукт се подпира на маркетингови практики и прийоми все повече се разпада като опаковка и отдолу изплува действителната стилизирана фигура опростена до безбожност на която аурата не свети, а е черна като душата му. Творецът най-вероятно е психически травмиран от рани детски години и омразата е изтакала голямото му АЗ!

”Нео-абсурдизъм” е влияние наложено по образ и подобие на твореца и най-общо казано цялото движение се крие зад абревиатурата ГЕРБ!

Efekt 2

Имитаторите и подражателите се надпреварват в своят стремеж да се докажат пред учителят си неспособни в нормална среда да се реализират като те тук намират поприще, стъпвайки по труповете на обществото, изкачвайки се по стълбата на успеха в онзи извратен сюрреалистичен паралелен свят, не осъзнавайки, че това е една илюзия, която ще си отиде заедно с Бойко Борисов.

И всичко това ще бъде заклеймено и подпечатана в книгата за световно културно наследство на света като най-кървавото произведение задминаващо дори Стотиците хиляди погребани в китайската стена!

Хора извън АРТ средите наричат това: Слави Трифонов, Шоумен: ” На власт е глупостта“.

Румен Радев, президент: “Няма нищо по-страшно от колективната глупост“.

Вие как бихте обрисували моделът ГЕРБ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.