Цветанов бяга от България! Борисов ще бъде линчуван!

Цветанов бяга от България! Борисов ще бъде линчуван!


Цветанов преди малко повече от четири месеца е изнесъл над 100 000 милиона евро в брой от страната !
За целта е бил използван правителственият самолет, а дестинацията е била Куба !
Според едни парите са били за ЦРУ за да се гарантира победата на ГЕРБ на предните избори, но според други обаче Цветанов, обикаляйки из страната вижда, че ГЕРБ губят все повече и се подготвя да избяга, защото тук го чака затвор за делата му !

Истина или не тази информация бе мълчаливо прескочена от медиите, а ние писахме за това !

Едно е ясно обаче, че стане ли така цялата отговорност за загубата на ГЕРБ ще се стовари на гърба на Цветан Цветанов и ще му се потърси сметка затова и Цветанов е планирал вариант, в който неговите Американски партньори да го покрият някъде в Америка !

Efekt 2

Скоро ще стане ясно дали е вярно или не?

Но все пак има хора, които са товарели куфарите, има хора, които са карали самолета, има хора, които са били там и ако днес те мълчат утре може и да говорят !
А те какви неща могат да разкажат и да покажат само те си знаят !
Този път Цветан Цветанов ще избяга от страната ни дано поне някой го намери да му потърси сметка !

ЗА ТОВА ВЕЧЕ ПИСА И ВЕНЦИ АНГЕЛОВ ЧИКАГОТО•5 АПРИЛ 2017 Г.ТУК !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.