Цветанов, колелото се върти в живота

Цветанов, колелото се върти в живота


Цветанов, пазиш ли си сивото костюмче на райета?

Дали Цветанов пази онова сивото костюмче на райета, с което бе когато прохождаше в ГЕРБ?
Днес си със скъпи костюми по 15-16 000 лева и с обувки по няколко бона, а ризите ти са ръчно шити специално за теб!

Днес не носиш чантата с тефтерите на Бойко Борисов и не ти се налага по срещите на боса да пазиш колите отвън, той и Бойко пазеше на СИКАДЖИИТЕ КОЛИТЕ, ама виж до къде стигна!

Efekt 2

А ти Цветанов на къде си тръгнал сега?
Ходихме, правихме ти изборите и младежките организации, спомняш ли си като беше с онази Фидосова навсякъде, а ти с едно сиво костюмче на райета?

Никога няма да забравя как седях и те гледах и когато една развълнувана лелка мина покрай теб и без малко да те полее с кафе седях и си мислех, ако те залеят ти багаж нямаш, а едно костюмче само сиво на райета и овехтяло с отдавна отминала мода, какво да те правя?

Викам как какво, вкарвам те в офиса и костюмът на химическо чистене и така, да, този офис, в който се е събличал и Веселин Маринов, ама да се облича за концерт не както с теб де!

По-късно аз нямах офис, защото ви платих кампанията, а ти стана министър!
Мен ме арестувахте, а бизнесът ми отиде в БСП, а ти днес имаш скъпи костюми, ама моите са от преди десет години и често като ги видя се сещам, че някога аз си мислех така за теб, а днес някой си мисли сигурно така за мен!

Е така е в живота – колелото се върти, днес плача аз, утре ти!

И така Бойко за Цветанов каза „щом има грешка, има и прошка” и така грешките за милиони лесно се прощават, но дали народът ще прости на изборите ще стане ясно !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.