Цветан и Томислав! Не е нужно да си важен, важно е да си нужен, а ти си никому ненужен!

Цветан и Томислав! Не е нужно да си важен, важно е да си нужен, а ти си никому ненужен!


Новият сблъсък ще е между Цветан и Томислав! Цветанов прогонва старите си дружки от ГЕРБ и Томислав Донев го знае. Цветан Цветанов къса свежа плът от ГЕРБ за своят политически проект. Засега Цветанов подхранва отлюспените със слухове и мълви, но от ГЕРБ следят всеки негов ход.

Вече се знае, че бившият втори има пръст за разгласяването на скандала с къщата в Барселона и за парите давани от Божков към Бойко и ГЕРБ. Подмолният физкултурник засега е ограничаван от медийни изяви. Спрял е да вдига телефонът и чрез подставени лица се среща с хора из страната. Извънредните мерки обаче и от така на създалото се положение спират комитската му дейност. „С неговите камъни по неговата глава“ ще кажат някои. На скоро той даде интервю в провинциален вестник с силно ограничен брой аудитория. Томислав Дончев е новият силов играч на ГЕРБ и това го заяви в ефир, че той е за силовият метод и няма да му е лесно на Цветанов да възкръсне!

До сега в Библията има един дето е възкръснал, но политически труп не е възкръсвал в историята. Захвърлен от политическата сцена, изоставен от всички и когато прожекторите не сочат вече към него изгонен в забвение той разбира какво е! Лесно е да си моторът когато лостовете на властта управляват процесите, но сега обаче как да генерира възможности, как да управлява процеси след като не държи кормилото на властта, как да изрича присъди след като неговата е изречена. Не будим съжаление в този субект. „На умряло куче нож не се вади“ казва една стара турска поговорка, но ние у нас имаме други поговорки за къде се €б€ болният и босият?

Efekt 2

Томислав Дончев не обича показност и фанфари, той няма да позволи Цветанов да възкръсне и да еволюира във форма, с която трябва да се съобразяват. Реваншизмът и отмъщението са прогнили житието и битието на бившият втори и те са личният му двигател като мръсотията и подлостта го хранят, но за съжаление той ще бъде употребен.

Поуката, която не си извади Цветанов е, че „не е нужно да си важен, важно е да си нужен“, а той в момента е никому ненужен!

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.