Ценовият шок – лъжи и грабеж

Ценовият шок - лъжи и грабеж

Ценовият шок
Рязкото покачване на цените експертите наричат ценови шок, а ние му викаме грабеж!
Защо след като министъра на финансите излиза и обявява 3,6 % ръст спрямо БП, а в същото време обявиха 3,5 % инфлация, което на практика е една лъжа ! Лъжа е за повишаването на ръстът спрямо БП, защото самата инфлация го е изяла !

Лъжа е и че инфлацията е 3,5% процента, защото в някой стоки е вече 60% дори сега след вдигането на газта и тока и горивата, и всичко свързано с тях какво ще ни кажат, че положението е стабилно ли?

Единственото стабилно нещо е доходите, които не се индексират, което на практика си е грабеж и така накратко – лъжи, измами и грабеж, това е положението в страната !

Efekt 2

Ценовият шок на езикът на обикновеният българин се превежда – лъжи и грабеж!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.