Циганите у нас ще се делят на Сунити и Шиити

Циганите у нас ще се делят на Сунити и Шиити


ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ЗА РАЗСТРЕЛ !
Циганите ще се молят в
Мюсюлманско сунитско ханефитско изповедание в Република България

Нетрадиционни инвестиции: Мюсюлмани строят социален дом в „Столипиново”
“Социален дом” ще строят в „Столипиново”, точно до пазара на ул. „Батак”. Идеята е на Мюсюлманско Сунитско Ханефиското изповедание, които са обявили намеренията си и на своята Фейсбук страница. Вече има издадена скица виза за строежа от община Пловдив, потвърди и техния представител Лютви Лютвиев. И допълва, че „сградата ще е на четири етажа, стартираме строителството в началото на септември”.Циганите у нас ще се делят на Сунити и Шиити

„Столипиново” неслучайно е избрано за място за строежа, казва проектантът арх. Надка Георгиева. „Ромският квартал на Пловдив е абсолютен прецедент в цяла Европа. Той е единствената толкова голяма махала, където живеят хора от различни етноси”. Това е една от причините новият социален дом да се позиционира именно тук.

Efekt 2

Подобни социални домове има вече построени – единният е в с. Лозено до Русе, другият е в Момчилград. Те работят и са са развити по схемата – английско училище и социален дом. Целта е децата да учат английски, а не да се увличат по наркотици и други вредни занимания, обясни Лютвиев. Според него такава ще е функцията и на Дома в Пловдив, само че в него ще се наблегне и на другата страна – социалната – бедните ще могат да се хранят безплатно. За целта на първия етаж се оформя социална столова и кухня за 70 човека, храната ще се приготвя на място. „И ще се раздава безплатно на бедните хора от квартала. Ще помагаме с каквото можем на тези хора”, казва Лютвиев.Циганите у нас ще се делят на Сунити и Шиити

Новата придобивка на квартала разполага с добре оборудвани медицински и стоматологичен кабинет. В нея са планирани и няколко зали – учебна, където ще се събират 30 човека и още една за събрания и срещи за 200 човека. По-необичайното е, че в сградата има обществена баня с шест клетки. На второ и частично на трето ниво е развито друго помещение – зала за събиране и срещи, ателие и кабинет. Терасата ще се използва от посетителите на Дома, като части от нея изцяло са потънали в зеленина.

Плановете са сградата, която попада в Многофункционална зона Изток, да бъде завършена напълно и обзаведена само за 18 месеца. По предварителни разчети за строежа на Дома ще отидат около 500 000 лв., които се дават от световна организация, подпомагаща изграждането на социални домове и местни спонсори.
Автор: Даниела АРНАУДОВА
Източник: marica.bgЦиганите у нас ще се делят на Сунити и Шиити

Бившият главен Недим Генджев,
който е представител на
Мюсюлманско сунитско ханефитско изповедание в Република България
заедно с Лютви Лютвиев!
След детронирането на Недим Генджев от главно Мюфтийство от Анкара, който е бил и агент на Държавна Сигурност, което не го прави по Българин де !
Интересното е, че в годините Недим показва близост до Николай Младенов, който е бил Външен Министър на България и приема друга вяра и ценности, които по принцип би трябвало да са в конфликт с тези новите на Недим !Циганите у нас ще се делят на Сунити и Шиити

Истината е, че циганското гето в Пловдив е най-голямото в Европа и като такова тази компактна биомаса трябва да бъде интегрирана, но интеграционният им път няма нищо общо с България явно !
Единственото, което ги свързва все още е контролът им над гласовете, а той винаги е на 100% за ГЕРБ !
Вижте Видеото доказващо това :

Да превърнем страховете на хората в надежда за нацията!

Чудите се защо в България има „нетрадиционни религии”, ами политиците ни за пари приемат да служат на всякакви такива, но не и на България ! Да Бъдат Българи никой не им плаща, това е !Циганите у нас ще се делят на Сунити и Шиити

Как пък един Българин по душа и по сърце няма в това правителство?
Истината е, че колкото повече религии има наложени у нас толкова по-голямо противопоставяне в масите ще има !
В държавата ни денонощно нахлуват всякакви мигранти, който всеки от тях носи своята религия и сега ГЕРБ с поглед в Бъдещето създават благоприятна религиозна среда за тях без значение какво ще стане с традиционната християнска религия по конституция у нас, нали ?
В крайна сметка ГЕРБ могат да правят и промени в Българското законодателство заедно с Патриотичните си патриоти, който вече не веднъж гласуват с ДПС в един глас !
Юнкер казва: „Няма религия, когато става дума за бежанци”!
Та и те нашите политици така като става дума за пари няма религия, няма принципи, няма и правила, няма правилно или грешно мнение, а истината е винаги тази, която ги устройва !

Циганите у нас ще се делят на Сунити и Шиити
https://www.facebook.com/338798176328085/photos/rpp.338798176328085/338807686327134/?type=3&theater

Няма цивилизация, която да няма по някоя религия, която да я вдъхновява, но ние си имаме такава, която ни е оформила като нация и Цар Борис е направил изборът преди много векове по който да върви България !
Имаме си азбука, религия и история, които са ни оформили като народ !
Днес обаче друго чертаят нашите управници, което е различно от завета на предците ни !
Това новото и различното не кореспондира особено с фолклорът ни, с традициите ни, с родовата ни памет, с историята, ако щете !
И сега ГЕРБ, ДПС и ДОСТ и техните пУтриотични фирми ще унищожат хилядолетната ни история и цялото ни минало за да изградят едно неясно бъдеще, едно бъдеще на войни и противопоставяне на масите, едно бъдеще на раздор, упадък и гибел на нацията ни !
Тези, които идват у нас не бягат от война, а те я носят вътре в себе си до своята религия и утре ще поискат да живеем всички по законите на техният Бог, по законите на Шериата и пак ще изпаднем в онова СЪЖИТЕЛСТВАНЕ от преди векове, но повярвайте ни този път ще е по-кърваво и по-жестоко !
Защото казано е: „Кръвта не се измива с кръв” и „мъстта поражда само мъст” и така влезем ли в спиралата на тези две закономерности изчезваме като народ, като нация и като държава и ще се превърнем в една територия напоена с кръвта ни !
От Войнски съюз „Васил Левски” и Българското опълчение алармират за това, което се случва в страната ни, но всички се правят на ощипани моми докато не дойде момента, в който тези моми наистина ще бъдат натиснати !

Заради БХК, ГЕРБ и всички продажни политици и фондации и НПО-та, които работят против България правим едно уточнение :
Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.