Цигански кланове в Дупница се биха в Неделя!

Цигански кланове в Дупница се биха в неделя !

Любомир Димитров на 35г. от Дупница е с разбита глава!

Син е на известно ромско семейство, което се занимава с бизнес, съобщава „Вяра”. Ударът е нанесен с твърд предмет. Лекари от спешна помощ в Дупница се опитват да върнат младия мъж от оня свят. Димитров е с фрактура на черепа и опасност за живота.Травмите били от нанесен побой, развихрил се в дупнишката „Горна махала” .Окървавен е на площада, кръстен от местните „Цигането”, съобщиха от полицията в Дупница.

Над 30 цигани зверски са се млатели, а най-вероятната причина за побоя са неуредени сметки. На място са пристигнали шефът на полицията Борислав Дивев с над 20 полицаи.
Половината махала се стекла в двора на частната болница с люти закани за кърваво отмъщение, повечето от близките на ранения ридаеха от ужас.

Efekt 2

Установени са извършителите – С.И.(22 г) Р.И.(25 г), като са задържани и още 10 души. По случая е образувано досъдебно производство. Арестуваните са задържани!

Ние от Blife.eu ще напомним, че битовата престъпност както и циганските кражби не стихват !
Трескаво се купуват и цигански гласове по села и градове, но това в пресата няма да го видим !
Днес темата по медиите е свързана с тероризма и великото преселения на пришълците !
А проблемът с циганите си остава даже се задълбочава особено в регионите където масово се крадат дърва и се унищожават цели горски масиви преди зимата!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator